Κ-1 Word Max 2012:Οι Word of Mouth σε απευθείας μετάδοση σ' όλο τον κόσμο!

14.12.2012
Οι Word of Mouth, το τρελαμένο human beatbox δίδυμο από την Αθήνα θα εμφανιστούν στα πλαίσια της κορυφαίας διοργάνωσης μαχητικών σπορ K-1 World Max Final 2012.

Οι Word of Mouth, το τρελαμένο human beatbox δίδυμο από την Αθήνα, μετά την πετυχημένη εμφάνιση τους στο ΑMERICAN BEATBOX FESTIVAL στην Νέα Υόρκη τον Μάιο και την δυναμική τους παρουσία στο NESCAFE BEATBOX BATTLE στην Σόφια τον Σεπτέμβρη μπροστά σε 10.000 κόσμο, θα εμφανιστούν στα πλαίσια της κορυφαίας διοργάνωσης μαχητικών σπορ K-1 World Max Final 2012.

Θα γίνει στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ το Σάββατο 15.12.2012 (21.00 ΑΝΤ1), μπροστά σε 18.000 θεατές και εκατομμύρια τηλεθεατές. Οι WOM κλήθηκαν από τους διοργανωτές να δημιουργήσουν ένα μοναδικό beatbox showcase έχοντας επιλεχτεί ως οι μόνοι Έλληνες καλλιτέχνες που θα ανοίξουν την βραδυά, που θεωρείται ο τελικός της «Ολυμπιάδας» του Kick Boxing με τη συμμετοχή των σημαντικότερων αθλητών Kick Boxing παγκοσμίως.

Ανάμεσα τους θα αγωνιστεί ο δικός μας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος προκρίθηκε στους 8 στα προημιτελικά των 16 καλύτερων, τον περασμένο Μάϊο. Να σημειωθεί ότι ο νικητής για να πάρει τον μεγάλο τίτλο θα έχει αγωνιστεί 3 φορές κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ANT-1 (21.00), ενώ θα προβληθεί ζωντανά και μαγνητοσκοπημένα από διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα στην Αμερική, την Ιαπωνία, την Κίνα και την Ευρώπη – συνολικά σε πάνω από 20 χώρες!

Να σημειωθεί ότι στο ενεργητικό τους οι WOM έχουν σειρά πετυχημένων εμφανίσεων στα πλαίσια του Ελληνικού Φεστιβάλ (2009), του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (2011 & 2012 με τις ΣΑΝΑΔΕΣ), TEDx Athens 2011, Beatbox Battle 2009 (Βερολίνο), επίσης ανοίξει συναυλίες καταξιωμένων hip hop ξένων καλλιτεχνών στην Ελλάδα, όπως SNOOP DOGG (US), PHI-LIFE CYPHER (UK), Lords of the Underground (US), Beat Assaillant (US) και αμέτρητες συμμετοχές σε Ελληνικά hip hop festival και δρώμενα.

Τέλος οι φωνητικές τους ικανότητες έχουν χρησιμοποιηθεί σε σειρά διαφημιστικών για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο και σε ειδικά γεγονότα των MTV UK, COSMOTE, ΕΤ1, ADIDAS, ΕΒΓΑ, ΑΥΡΑ Bloom, Buldoza.gr, κ.α., ενώ η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012.

Links:
www.myspace.com/wordofmouthbeatboxers
fb. WORD OF MOUTH – Beatbox Team (GR)

WOM Greek Beatbox Team

WOM Greek BeatboxTeam B

MORE DETAILS ABOUT THE EVENT:
http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=_a_z_h_c_z_uz_jw_f_e%3d

http://www.onsports.gr/Spor/Dynamika-Athlhmata/item/265628-K-1-World-Max-2012-Final-8-Me-MakAlister-o-Zampidhs