Το νέο single των Hurts "Miracle"

08.01.2013
Οι Hurts ανακοίνωσαν ότι το νέο single ‘Miracle’ θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου και θα είναι το πρώτο single από το δεύτερο album τους ‘Exile’, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στις 11 Μαρτίου 2013 από την Major Label.

Το ‘Miracle’ είχε την πρώτη του παγκόσμια ραδιοφωνική μετάδοση στο show του Huw Stephens στο BBC Radio 1 breakfast show την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013.

Η μπάντα πρόσφατα αποκάλυψε ένα teaser video για το ‘Exile’ το οποίο δείχνει μια σύντομη ματιά στο νέο album της μπάντας και μπορείτε να το δείτε εδώ - . Το video περιλαμβάνει ένα απόσπασμα από ένα νέο τραγούδι που λέγεται “The Road” και το οποίο θα υπάρχει στο νέο album ‘Exile’.

Το ‘Exile’, η συνέχεια του ‘Happiness’ το οποίο κυκλοφόρησε το 2010 μπορείτε να το προπαραγγείλετε τώρα από το iTunes και να αποκτήσετε το τραγούδι “The Road” εντελώς δωρεάν.

To “Happiness” καρφώθηκε κατευθείαν στο #4 του UK Albums chart με 25.000 πωλήσεις κάνοντάς τους Hurts την fastest selling νέα μπάντα για το 2010 στην Αγγλία. Στην χώρα μας το album με την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του έκανε εντυπωσιακή νέα είσοδο στην κορυφή των albums. Πλέον έχουν ξεπεράσει τα 2.000.000 πωλήσεις παγκοσμίως φτάνοντας στο To10 του iTunes σε 14 χώρες ανάμεσά τους στο #1 σε Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Φιλανδία και Λουξεμβούργο. Το album έγινε επίσημα χρυσό σε Αγγλία και Αυστρία, 2α πλατινένιο στην Γερμανία και την Φιλανδία και πλατινένιο σε Πολωνία, Ελβετία και Ρωσία όπου η μπάντα πούλησε πάνω από 250.000 εισιτήρια στην περιοδεία τους.

Οι Hurts πρόσφατα ανακοίνωσαν την περιοδεία τους σε Αγγλία και Ευρώπη τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2013. Αυτό έγινε αμέσως μετά την ανακοίνωση των Headline shows σε Λονδίνο και Βερολίνο τον Φεβρουάριο του 2013 τα οποία έχουν γίνει sold out. Επίσης sold out έχει γίνει τα shows σε Κολωνία, Μόναχο, Αμβούργο, Ζυρίχη, Άμστερνταμ και Μάντσεστερ.

Ακούστε το εδώ