H Ριάνα και σχεδιάστρια μόδας

18.01.2013
Η εθνική σταρ των Barbados θα λεηλατήσει και τα κάστρα της μόδας σε λίγο καιρό σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μόδας του Λονδίνου.

H Ριάνα (Rihanna), αποφάσισε το 2013 να ξεπεράσει την υπερέκθεση της προηγούμενης χρονιάς στα φλας χωρίς να τη νοιάζει το κάψιμο. Απλά η διαφορά είναι ότι φέτος θα επεκταθεί κι εκτός μουσικής. Άρα δε γλιτώνεις από πουθενά.

Ύστερα από τα επτά διαφορετικά εξώφυλλα και την υπερβολική φωτογραφική δόση στο καινούριο τεύχος του Complex και την αποκάλυψη των εξωφύλλων των δύο νέων σινγκλ της, ανακοίνωσε πως θα εμφανιστεί και στις αγγλικές πασαρέλες. Σύμφωνα με τη Vogue, θα λανσάρει την πρώτη κολεξιόν για το River Island στο London Fashion Week το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και από τις 5 Μαρτίου όλα τα κομμάτια θα είναι διαθέσιμα στα μαγαζιά.

«Το να συμμετέχω στο London Fashion Week είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πάντα ήθελα να σχεδιάσω τη δική μου σειρά και η παρουσίαση στο River Island μαζί με όλους αυτούς τους σπουδαίους σχεδιαστές είναι ένα τρομερό προνόμιο. Ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις των θαυμαστών μου και των fashion εντύπων.» ανέφερε η 25χρονη τραγουδίστρια.

Ταυτόχρονα έχει φτάσει τα ρεκόρ της Μαντόνα (Madonna) στην Αγγλία και το τελευταίο της άλμπουμ «Unapologetic» είναι πρώτο στο UK Album Chart, κάτι που σημαίνει είναι η τρίτη φορά που βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση μετά από τις πρωτιές του «Talk that Talk» και του «Loud».

Κ.Π