Μπίμπερ: Θα κάνω ό,τι γουστάρω!

06.03.2013
Ο 18χρονος περφόρμερ έχει υιοθετήσει για τα καλά τη συμπεριφορά του σταρ και κάποιοι που βρίσκονταν στα παρασκήνια της συναυλίας του στο Λονδίνο αποκάλυψαν τους πραγματικούς λόγους της δίωρης καθυστέρησης του.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) συνεχίζει να καταστρέφει την εικόνα που είχαν μέχρι τώρα όλοι οι πιστοί του Beliebers και δεν πέρασε ούτε μία μέρα στην Αγγλία που να μην κάνει και κάτι αλλοπρόσαλλο. Αφού πέρασε τα χειρότερα του γενέθλια ύστερα από το πάρτυ –φιάσκο του σε γνωστό κλαμπ του Λονδίνου, έστησε τους 20.000 φανς του για δύο ώρες στη συναυλία που έδωσε στο 02 Arena εξοργίζοντας πολλούς γονείς που συνόδευαν τα παιδιά τους και δέχτηκε παρα πολλά γιουχαίσματα.

Ο 18χρονος τραγουδιστής απολογήθηκε την επόμενη μέρα στο twitter λέγοντας πως υπήρχαν τεχνικά προβλήματα και πως στην πραγματικότητα καθυστέρησε 40 λεπτά γιατί ήταν να βγει 21:30 κι όχι 20:00 όπως έλεγαν. Το πρόβλημα είναι πως τώρα μίλησαν αρκετοί που βρίσκονταν στα παρασκήνια κι αποκάλυψαν τις αληθινές αιτίες της αργοπορίας του που δεν έχουν καμία σχέση με τα λεγόμενα του ποπ σταρ.

"Η καθυστέρηση του οφείλεται στο ότι ξύπνησε πολύ αργά και καθόταν στο καμαρίνι του παίζοντας με τις ώρες video games, ακόμα κι όταν του χτυπούσαν επίμονα την πόρτα. Κάποια στιγμή τους κούφανε όλους όταν είπε πως τελικά θα βγει αφότου κάνει ένα μπάνιο πρώτα ενώ είχε αργήσει ήδη πάρα πολύ." δήλωσε μία ανώνυμη πηγή.

Κάποιος άλλος πρόσθεσε πως ο Μπίμπερ τσακώνονταν με την ομάδα του και την οικογένεια του, επικρατούσε μία πολύ άβολη κατάσταση και η συμπεριφορά του ήταν σα να λέει «Εγώ είμαι ο σταρ και θα κάνω ό,τι γουστάρω.» . Ως γνωστόν, οι Άγγλοι παίρνουν πολύ σοβαρά τέτοιες συμπεριφορές και το Greenwich Council του επέβαλλε πρόστιμο 300.000 λιρών γιατί ξεπέρασε το χρονικό όριο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στο δρόμο. Σημείωσε ότι χθες στη δεύτερη συναυλία του στον ίδιο χώρο, έφτασε δύο λεπτά νωρίτερα και όταν τελείωσε, ξενύχτησε μέχρι τις 4 με μία άγνωστη κοπέλα με την οποία γύρισαν μαζί στο ξενοδοχείο.

Κ.Π