Ετσι λέει ευχαριστώ η Ριάνα...

06.03.2013
...Φοράει τα δώρα της και ποζάρει.

Οι φαν της Ριάνα (Rihanna) ξέρουν πολύ καλά ότι η αγαπημένη τους δε διστάζει τα δείξει κάθε πλευρά του εαυτού της, δημοσίως, διαδικτυακά, σοβαρά ή για πλάκα, αρκεί να εξυπηρετεί τον σκοπό της. Και τι καλύτερος τρόπος να πει ευχαριστώ για το δώρο που της έκαναν, ένα ζευγάρι ψηλές μπότες, από το να τις φορέσει γυμνή, μόνο με ένα λευκό εσώρουχο και να ποστάρει τη φωτογραφία της?

Η Ριάνα ανέβασε στο τουίτερ της τη φωτογραφία του εαυτού της, στο μπάνιο της σε μία λιτά προκλητική πόζα, με τις Πράντα μπότες και ένα μικροσκοπικό εσώρουχο, μία ζώνη που κρατούσε τις σέξυ μπότες γύρω από τη μέση και το χέρι της ακουμπισμένο στον τοίχο...

Μιλώντας στο βρετανικό Elle η Ριάνα εξήγησε πρόσφατα γιατί δημοσιοποιεί όλες τις στιγμές της στο ιντερνετ:

"Ωραία, ανεβάζω τα πάντα, είτε καπνίζω μαριχουάνα, είτε πηγαίνω σε στριπτιτζάδικο, είτε διαβάζω τη Βίβλο, είτε είμαι μετον καλύτερο μου φίλο, που τυχαίνει να είναι ο Κρις. Ολοι ήθελαν να μάθουν τι συμβαίνει στη ζωή μου. Είναι εξαρτημένη απ τα ναρκωτικα; Οχι. Είναι αλκοολική; Οχι. Ειναι θύμα; όχι. Τότε εκανα το τατουαζ οπλο. Ειναι σύμβολο δύναμης. Ποτέ δε θα είμαι θύμα. Γι αυτό ποστάρω τα πάντα. Για να πω την αλήθεια για τον εαυτό μου. Εχω τόσα πράγματα να σκεφτώ. Γιατί να βασανίζομαι με έξτρα σκ***; Θα είμαι ανοιχτή και ειλικρινής."

Ε.Σ.