Στο νοσοκομείο ο Τζάστιν Μπίμπερ!

08.03.2013
Ο 19χρονος τελευταία είναι συνέχεια σε πάρτυ, ξενυχτάει και πίνει πολύ ενώ δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τον έχουν 'τσακώσει' να καπνίζει μαριχουάνα.

Επειγόντως στο νοσοκομείο ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) που κατέρρευσε στα παρασκήνια της συναυλίας του στο Λονδίνο.

Ο 19χρονος τελευταία είναι συνέχεια σε πάρτυ, ξενυχτάει και πίνει πολύ ενώ δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τον έχουν 'τσακώσει' να καπνίζει μαριχουάνα. Η παρατεταμένη διασκέδαση φαίνεται ότι τον ξεπερνά, καθώς κατέρρευσε λίγο πριν το σόου στο O2 Arena χθες το βράδυ.

Μία πηγή αναφέρει ότι σε κάποιο διάλειμμα, το κεφάλι του γύριζε και το ιατρικό προσωπικο τον βοήθησε με οξυγόνο. Παρά τις συμβουλές να σταματήσει, εκείνος είπε ότι πρέπει να τελειώσει για χάτη των φαν του, καθώς είχε ακόμη 4 τραγούδια να πει.

Ο μάνατζερ του Μπίμπερ, Σκούτερ Μπράουν ανέβηκε στη σκηνή για να ενημερώσει τον κόσμο για την κατάσταση του. Σε λίγο ο Μπίμπερ ανέβηκε στη σκηνή, με όλο τον κόσμο να τον χειροκροτά, και ολοκλήρωσε την προγραμματισμένη εμφάνιση. Αμέσως μετά έσπευσε στο νοσοκομείο όπου και βρίσκεται μέχρι και σήμερα, και οι ιατροί αξιολογούν την κατάστασή του.

Ο ίδιος πριν λιγες μολις ώρες ανέβασε στο τουίτερ του τη συγκεκριμένη φωτογραφία με το μήνυμα "Αναρρώνω!"

Ε.Σ.