Η Ριάνα ακόμα δεν άρχισε την περιοδεία κι αναβάλλει συναυλίες

11.03.2013
Η 25χρονη περφμόρμερ από τα Μπαρμπέιντος ξεκίνησε την τουρνέ Diamonds αλλά θα αλλάξει τις ημερομηνίες σε δύο πόλεις λόγω προβλημάτων στη φωνή της.

H Ριάνα (Rihanna) η οποία δήλωσε πως ο μόνος άνθρωπος ο οποίος ντρέπεται όταν βλέπει τις γυμνές της φωογραφίες είναι η μαμά της, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί για ένα χρόνο τουλάχιστον όταν τελειώσει την Diamonds Tour και να σταματήσει να βγάζει δίσκους με ταχύτητες φωτός. Κάτι που αν γίνει, θα είναι κάτι πρωτόγνωρο.

Επίσης, σε μία ψηφοφορία του Spotify, βγήκε πρώτη στη λίστα με τους καλλιτέχνες που έψαξε περισσότερο ο κόσμος στο ίντερνετ τους τελευταίους έξι μήνες, αφήνοντας πολύ πίσω της ονόματα όπως η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) , η Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) και η Κέσα (Kesha)

Όμως το πρόβλημα με την 25χρονη τραγουδίστρια είναι πως ακόμα δεν ξεκίνησε την καινούρια της περιοδεία και αναγκάστηκε να αναβάλει δύο συναυλίες στη Βοστώνη και τη Βαλτιμόρη λόγω λαρυγγίτιδας, σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν. Στην αμερικάνικη επέλαση της έχει στο πρόγραμμα της 25 πόλεις και μέσα στα φεστιβάλ που θα συμμετέχει είναι και το Open’er όπου θα παίξουν οι Queens of the stone age, Blur Arctic Monkeys και Kings of Leon.

Κ.Π