Έκλεψαν τον εξοπλισμό του Μπίμπερ!

14.05.2013
O 19χρονος σταρ μάλλον θα χρεαστεί πολύ ξεμάτιασμα ή κάποιο ευχέλαιο για να ξετινάξει τη γκίνια της τελευταίας τουρνέ του.

Η καινούρια περιοδεία του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) έχει φουλάρει από γκαντεμιά, συμβαίνουν συνέχεια ευτράπελα, εκείνος έχει γελοιοποιηθεί πολλές φορές προκαλώντας αρνητικά σχόλια και μετά από όλα αυτά αντιμετώπισε και μια άκρως κινηματογραφική ληστεία κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Σύμφωνα με τα τοπικά μίντια και την αστυνομία, όταν τελείωσε η συναυλία μία ομάδα κλεφτών εισέβαλε με σκοινιά, σφυριά και σμίλες στο στάδιο Soccer City όπου εμφανίστηκε ο 19χρονος τραγουδιστής κι άρπαξαν πάνω από 70.000 λίρες, σχεδόν όλο τον εξοπλισμό του Μπίμπερ όπως επίσης και πράγματα των BonJovi που είχαν δώσει συναυλία στο ίδιο μέρος.

Όπως ισχυρίζονται οι αρχές οι ληστές είχαν ανοίξει μία είσοδο σπάζοντας ένα κομμάτι ενός τοίχου του σταδίου, κάτι που πρέπει να να τους πήρε κάποιες μέρες, μπήκαν στο χώρο και δραπέτευσαν από την οροφή όπου ανέβηκαν με σκοινιά. « Δεν ξέρουμε πόσοι ενεπλάκησαν σ’ αυτό και συνεχίζουμε τις έρευνες» ανέφερε ένας αστυνομικός και φαίνεται σε όλους περίεργο (και σ εμάς) πως δεν τους κατάλαβε κανείς.

Κ.Π