Μπήκαμε στην πρόβα της Αντιγόνης στο Μπενάκη! [photos]

18.06.2013
Όταν γύρω σου συμβαίνουν μόνο παράλογα πράγματα και ξαφνικά βρίσκεσαι να περπατάς στα σκοτάδια, έχεις ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να δεις κάτι που έστω για λίγη ώρα θα σε απομακρύνει απ’ όλα αυτά.

Όταν γύρω σου συμβαίνουν μόνο παράλογα πράγματα και ξαφνικά βρίσκεσαι να περπατάς στα σκοτάδια, έχεις ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να δεις κάτι που έστω για λίγη ώρα θα σε απομακρύνει απ’ όλα αυτά. Βλέποντας μία από τις τελικές πρόβες της "Αντιγόνης" στο προαύλιο του Μουσείου Μπενάκη, συνέβη ακριβώς αυτό.

Η Νατάσσα Τριανταφύλλη χρησιμοποίησε πανέξυπνα τους χώρους του Μουσείου δημιουργώντας πολλά επίπεδα και φτιάχνοντας μία παράσταση τουλάχιστον επιβλητική, οι μουσικές της Monika δίνουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στις εικόνες και στα λόγια του Σοφοκλή και είναι σίγουρο πως ο θίασος με πρωταγωνίστρια τη Λένα Παπαληγούρα θα δεχθούν πολλά χειροκροτήματα.

Η ιστορίας μιας ηρωίδας που πάντα θα είναι επίκαιρη και θα σου θυμίζει πως πρέπει να αντιστέκεσαι για όλα όσα είναι αυτονόητα και σου τα στερούν, μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα στις 19 Ιουνίου και ένα κλικ πιο κάτω είναι όσα κράτησε ο φωτογραφικός φακός.

Φωτογραφίες/Κείμενο: Κική Παπαδοπούλου