Μιμούνται τη στιγμή της σφαίρας στο Matrix!

09.08.2013
Ταινία σταθμός στον παγκόσμιο κινηματογράφο, η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «The Matrix» των αδερφών Γουατσόφσκι έγραψε ιστορία για πολλούς λόγους. Μεταξύ άλλων, η ταινία έγινε ευρέως γνωστή για τη βελτιωμένη εκδοχή ενός ειδικού εφέ, γνωστού ως bullet time, όπου ο θεατής βλέπει μία σκηνή να εκτυλίσσεται σε αργή κίνηση, ενώ η κάμερα μοιάζει να περιστρέφεται γύρω από το επίκεντρο της σκηνής με κανονική ταχύτητα. Το καλτ αργό στιγμιότυπο της Σφαίρας, το οποίο έχει αναπαρασταθεί χιουμοριστικά δεκάδες φορές μετά τον Κιάνου Ριβς στο πρώτο Matrix του 1999, ενέπνευσε την παρακάτω σειρά φωτογραφιών. Η συγκεκριμένη θεματική φωτογραφιών αναπαριστά την Matrix αιώρηση, τη στιγμή που ο χρόνος παγώνει σε μια πολύ επικίνδυνη ... στάση. Φωτογράφος και εμπνευστής ο 27χρονος Βρετανός καθηγητής Αγγλικών, Μπραντ Χάμοντς (Brad Hammonds), ο οποίος επέλεξε αυτό το κόνσεπτ για να προσεγγίσει την έννοια της συναισθηματικής... καθυστέρησης. Χ.Τ. ΠΗΓΗ DAILY MAIL

Ταινία σταθμός στον παγκόσμιο κινηματογράφο, η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «The Matrix» των αδερφών Γουατσόφσκι έγραψε ιστορία για πολλούς λόγους. Μεταξύ άλλων, η ταινία έγινε ευρέως γνωστή για τη βελτιωμένη εκδοχή ενός ειδικού εφέ, γνωστού ως bullet time, όπου ο θεατής βλέπει μία σκηνή να εκτυλίσσεται σε αργή κίνηση, ενώ η κάμερα μοιάζει να περιστρέφεται γύρω από το επίκεντρο της σκηνής με κανονική ταχύτητα.

Το καλτ αργό στιγμιότυπο της Σφαίρας, το οποίο έχει αναπαρασταθεί χιουμοριστικά δεκάδες φορές μετά τον Κιάνου Ριβς στο πρώτο Matrix του 1999, ενέπνευσε την παρακάτω σειρά φωτογραφιών.

Η συγκεκριμένη θεματική φωτογραφιών αναπαριστά την Matrix αιώρηση, τη στιγμή που ο χρόνος παγώνει σε μια πολύ επικίνδυνη ... στάση. Φωτογράφος και εμπνευστής ο 27χρονος Βρετανός καθηγητής Αγγλικών, Μπραντ Χάμοντς (Brad Hammonds), ο οποίος επέλεξε αυτό το κόνσεπτ για να προσεγγίσει την έννοια της συναισθηματικής... καθυστέρησης.

Χ.Τ.
ΠΗΓΗ DAILY MAIL