Η Αντέλ επιστρέφει...στα ράφια των βιβλιοπωλείων

23.08.2013
Η 26χρονη Αγγλίδα έχει αφήσει για λίγο τις ηχογραφήσεις και έχει αρχίσει το γράψιμο για παιδιά.

Είναι άγνωστο ακόμα πότε θα επιστρέψει στο στούντιο για καινούριο δίσκο αλλά η Αντέλ (Adele) η οποία αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική, θα δει σύντομα το όνομα της στα ράφια των βιβλιοπωλείων αφού ετοιμάζει να εκδώσει παιδικό βιβλίο αφιερωμένο στον γιο της Angelο ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Οκτώβριο.

«Η Αντελ έχει ενθουσιαστεί με την ιδέα του βιβλίου. Δε θα αποκαλύψω τίποτα πολύ προσωπικό γιατί δεν είναι το στυλ της αλλά θέλει να είναι κάτι που θα έχει αργότερα για να της θυμίζει της πρώτες της μέρες ως μαμά κι επίσης κάτι που θα μπορεί να αφιερώσει στο παιδί της.» δήλωσε κάποια πηγή από το κοντινό της περιβάλλον.

Ο εκδοτικός οίκος Puffin πρότεινε στην 26χρονη τραγουδίστρια να συνεργαστούν και είναι πολύ κοντά στην υπογραφή του συμβολαίου μιας και οι δύο πλευρές πιστεύουν πως θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία και δεν έχουν άδικο όταν το όνομα της και μόνο ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός. Οπότε η συμπατριώτισσα της Τζει Κει Ρόουλινγκ (J.K Rowling) μάλλον θα αποκτήσει μια ισχυρή αντίπαλο στο παιδικό τμήμα.

Κ.Π