Tι φοβάται περισσότερο η Κέιτι Πέρι;

23.08.2013
Η 27χρονη ποπ σταρ δε θέλει να χορέψει στους ρυθμούς του Ησαϊα σύντομα αφού ο τρόπου που τελείωσε γάμος τής έχιε δημιουργήσει πρόβλημα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2009, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, αρραβωνιάστηκαν μετά από λίγο καιρό και το 2010 παντρεύτηκαν στην Ινδία. Όμως πριν κάποιους μήνες ο Ράσελ Μπραντ (Russel Brand) έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό της Κέιτι Πέρι (Katy Perry) όπου της έγραψε πως θέλει διαζύγιο ύστερα από 14 μήνες γάμου και δεν της ξαναμίλησε ποτέ ξανά.

Η 27χρονη τραγουδίστρια η οποία επέστρεψε με το Roar και ανέβηκε στην πρώτη θέση των charts, είναι (και δεν είναι) ζευγάρι με τον Τζον Μάγιερ (John Mayer) με τον οποίο έχουν μία περίεργη σχέση αφού χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν συνέχεια αλλά σύμφωνα με φίλους τους, αυτή την περίοδο τα πάνε πολύ καλά κι εκείνη δε θέλει να κάνει βιαστικέ κινήσεις γιατί έχει μία φοβία με το γάμο λόγω του άσχημου χωρισμού της με τον Μπράντ.

«Ο Τζον θέλει να το πάει πιο σοβαρά με την Κέιτι και αρκετοί από τους τους κοντινούς τους ανθρώπους πιστεύουν πως είναι θέμα χρόνου να βάλουν βέρες. Η Κέιτι δε θέλει να βιαστεί για τίποτα ύστερα από τον τρόπο που τελείωσε ο γάμος της μες τον Ράσελ. Το διαζύγιο βγήκε πέρσι οπότε είναι ακόμα πρόσφατο και δεν είναι προετοιμασμένη να ξαναπεράσει τα ίδια.» ανέφερε μία πηγή στο βρετανικό περιοδικό Star.

Κ.Π