Τζάστιν για Σάιρους: "Τι περιμένατε";

28.08.2013
Ο καλύτερος περφόρμερ αυτή τη στιγμή υπαρασπίστηκε την εμφάνιση της 20χρονης τραγουδίστριας που έχει αναστατώσει το ίντερνετ.

Στα φετινά MTV VMAS οι δύο καλλιτέχνες που τράβηξαν την προσοχή για διαφορετικούς λόγους ήταν ο Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timberlake) και η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) αλλά ειδικά για τη δεύτερη έχει γίνει υπερκατανάλωση στο ιντερνετικό μελάνι στα social media και στα sites και τα αρνητικά σχόλια δε σταματούν.

Ο 32χρονος τραγουδιστής που μας άφησε άφωνους με την φανταστική 20 λεπτη εμφάνιση του και με τη συμμετοχή των N Sync στη σκηνή του Barclay Center, υπερασπίστηκε την ποπάδικη σταρλετ για το προκλητικό σόου της στα βραβεία και μπαίνει στο ίδιο στρατόπεδο με τους Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) και Άνταμ Λάμπερτ (Adam Lambert) .

«Θέλω να είμαι επιεικής μαζί της. Ήθελε να αναδείξει τη γυναικεία φύση της οπότε ας την αφήσουμε να το κάνει… Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτό εκτός του ότι τράβηξε την προσοχή όλων! Αυτή η περφόρμανς δεν ήταν στα Grammy ούτε στα Oscar αλλά στα VMAS, εκεί που η Μαντόνα (Madonna) εμφανίστηκε με νυφικό και η Μπρίτνει Σπίαρς (Britney Spears) έκανε στριπτίζ. Είναι το μέρος που μπροείς να κάνεις τέτοια πράγματα. Δηλαδή τι περιμένατε;» Δήλωσε ο σύζυγος της Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel) στο ραδιοφωνικό σταθμό 97,1 ΑΜP. Κύριος.

Κ.Π