Γκάγκα: Οι λεσβίες κάνουν καλύτερο καμάκι

12.09.2013
Η 27χρονη τραγουδίστρια είχε άλλη άποψη για τους άντρες πριν γνωρίζει τον μεγάλο της έρωτα και δε ντρέπεται για τις δουλειές που έκανε στο παρελθόν.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) έχει παραδεχθεί στο παρελθόν πως είναι bisexual, στηρίζει με κάθε ευκαιρία τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και παρ’ όλο που κοιμάται δίπλα σ’ ένα από τα ωραιότερα μοντέλα στον κόσμο, ισχυρίζεται πως δεν έχει straight πρέπει να πάρουν κάποια μαθήματα στο φλερτ από τις κυρίες.

«Νιώθω το ίδιο και για τους άντρες. Απλά οι λεσβίες μ’ αρέσουν πιο πολύ γιατί είναι πιο τολμηρές από τους straight όταν αποφασίσουν να σε πλησιάσουν. Αυτό βέβαια το πίστευα μέχρι που βρήκα έναν άντρα που μου προκάλεσε τόσο δυνατά συναισθήματα όσο μία γυναίκα που τον ερωτεύτηκα.» δήλωσε η 27χρονη τραγουδίστρια. Εκείνος στον οποίο αναφέρεται δεν είναι άλλος από τον πρωταγωνιστή της σειράς Chicago Fire, Τέιλορ Κίνει (Taylor Kinney) με τον οποίο είναι μαζί από το 2011 και σπάνια μιλάνε για τη σχέση τους στον Τύπο ενώ είναι λίγες και οι φορές που θα κάνουν κοινές εμφανίσεις.

Κάτι τελευταίο που ίσως δεν ήξερες για τη Mother Monster είναι πως πριν γίνει μάι από τις πιο ακριβοπληρωμένες ποπ σταρ, δούλευε ως στρίπερ και σερβιτόρα στο Μανχάταν με τον μπαμπά της να μην είναι καθόλου σύμφωνος με τις επιλογές της.

«Έβγαζα περισσότερα λεφτά ως στρίπερ. Ήμουν χορέυτρια σε burlesque σόου αλλά το δικό μου κομμάτι δεν ήταν μεγάλο. Επειδή η οικογένεια μου είναι Ευρωπαίοι δε μου φαινόταν τόσο περίεργο και δεν πίστευα πως κάνω κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπομαι άσχετα αν ο μπαμπάς μου είχε άλλη άποψη.» σχολίασε.

Κ.Π