Τίμπερλεϊκ: Προσποιούμαι!

13.09.2013
Ο νεαρός τραγουδιστής... παίζει θέατρο πάντα!

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) δήλωσε ότι μονίμως υποκρίνεται! Ο 32χρονος σταρ δε βλέπει διαφορά στη σκηνή μιας συναυλιας ή στο σετ μίας ταινίας. Πάντα βάζει μία μάσκα, πάντα υποκρίνεται και πάντα υπερβάλλει για να αρέσει στους θαυμαστές του!

"Προφανώς και δεν είμαι ο εαυτός μου εκτός σκηνής. Προφανώς και προσποιούμαι! Ποιος δεν το κάνει? Εχεις καθίσει ποτέ με τον Τζέι Ζι? Δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που βλέπεις στη σκηνή! Κανείς μας δεν έχει! Ερμηνείες είναι όλα! δήλωσε στο περιοδικό T, των The New York Times.

Μιλώντας για την καριέρα του και την πορεία του ειπε ακόμη ότι πλέον έχει γνωρίσει τόσο μεγάλη επιτυχία που δεν τον απασχολεί αν θα περάσει σε πωλήσεις τα άλμπουμ άλλων καλλιτεχνών. Επιπλέον είναι πλέον παντρεμένος (με την Τζέσικα Μπιλ) και έχει άλλες προτεραιότητες. Για όλα αυτά, είπε "φτάνεις σε ένα σημείο που δε σε απασχολεί πια τόσο πολύ η επιτυχία και η αποτυχία. Επίσης αρχίζεις να βλέπεις τη γκρίζα περιοχή... Καταλαβαίνω σιγά σιγά ότι δεν είναι όλα ασπρόμαυρα....

Ε.Σ.