Οι Ρώσοι απαγόρευσαν συναυλία της Σελένα Γκόμεζ!

20.09.2013
Άλλη μία τραγουδίστρια που δεν δέχεται την προπαγάνδα εναντίον των ομοφυλοφίλων, μπήκε στη μαύρη λίστα της ρωσικής κυβέρνησης

Στη Ρωσία επικρατεί μία παράλογη κατάσταση με το νόμο –προπαγάνδα εναντίον των ομοφυλοφίλων του Βιταλι Μιλονοβ (Vitali Milonov) και όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες που υπερασπίζονται δημόσια τα γκέι δικαιώματα απειλούνται με μηνύσεις όπως έχει συμβεί με τη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) και τη Μαντόνα (Madonna) και δεν τους επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα.

Το καινούριο «θύμα» είναι η Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) δε θα μπορέσει τελικά να κάνει συναυλία στη χώρα του Βλαδιμίρ Πούτιν (Vladimir Putin) μετά την απόφαση των αρχών να της απαγορεύσουν τη χορήγηση βίζα γιατί φοβήθηκαν πως θα ακολουθήσει το παράδειγμα των παραπάνω συναδέλφων της και θα επηρεάσει αρνητικά το κοινό.

Η 21χρονη τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί πρόσφατα στο LA Pride, έχει ταχθεί υπέρ των δικαιωμάτων της γκέι κοινότητας και ο διοργανωτής της συναυλίας Τζον Μπέκερ (John Becker) υποστήριξε πως το κλίμα στη Ρωσία είναι τεταμένο. «Η απαγόρευση της βίζα στη Σελένα Γκόμεζ δείχνει πως η ρωσική κυβέρνηση είναι συνέχεια σε άμυνα και η πίεση από τις αντιδράσεις του κόσμου παγκοσμίως είναι μεγάλη.» πρόσθεσε.