Start Festival στο ΠαSάγιο 8

26.09.2013
Στην καρδιά της Αθήνας. στην καρδιά του Φθινοπώρου. ένα Φεστιβάλ κάνει την εμφάνισή του…

Μπορεί οι διακοπές να τελείωσαν, μπορεί το καλοκαίρι να έδωσε τη θέση του στο φθινόπωρο όμως… τα καλύτερα ξεκινούν όταν όλα γύρω τελειώνουν! Το φως είναι εκεί έξω και περιμένει εσένα!

Το θέατρο ΠαSάγιο 8, που στη γλώσσα των σιδηροδρομικών σημαίνει διάβαση, ανανεωμένο και άρτια εξοπλισμένο, υπό την νέα διεύθυνση της ηθοποιού Ελίζας Σολωμού, θα έχει την χαρά να φιλοξενήσει από 3 έως 31 Οκτωβρίου, το νέο Φεστιβάλ της πόλης, το «stART festival».

Πρόκειται για ένα Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού όπου θα κάνουν το δικό τους «πέρασμα» στην Τέχνη ηθοποιοί, μουσικοί, χορευτές, κινηματογραφιστές, μέσα από παραστάσεις, συναυλίες, μουσικοθεατρικά δρώμενα και ντοκιμαντέρ. Στόχος μας το δικό μας στέκι να γίνει ο δικός σου Πολυχώρος Έκφρασης και Πολιτισμού ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες να ταξιδέψουμε όλοι μαζί συνοδοιπόροι με προορισμό την Τέχνη!

Σε περιμένουμε λοιπόν, με την πιο καλή μας διάθεση και το πιο μεγάλο μας χαμόγελο, στο GRAND Opening του θεάτρου ΠαSάγιο 8, στις 3 Οκτωβρίου για να υποδεχτούμε το «stART festival», το νέο μέλος της οικογένειας του ΠαSάγιο 8!

Διοργάνωση: Ελίζα Σολωμού

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κατερίνα Σταμούλη

Προσδεθείτε λοιπόν… Το ταξίδι ξεκινά!

Info
Που: ΠαSάγιο 8, Θεραπειών 8 στον Κολωνό

Πότε: 3- 31 Οκτωβρίου

Τηλ. 210 5157451, 6984974265

Η ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ σε όλες τις παραστάσεις και τις συναυλίες θα είναι 21:15.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ θα είναι 7€ ενιαίο εισιτήριο(Group 4 ατόμων, μειωμένο εισιτήριο: 5€/άτομο)

www.passagio8.gr | www.facebook.com/start.fest.pasagio8 |