Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της Έιμι

17.10.2013
Από ότι φαίνεται η 27χρονη τραγουδίστρια δεν θα ησυχάσει ποτέ.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που δε μπορούν ν’ αφήσουν κανέναν διάσημο χωρίς να τον εκμεταλευτούν και δε σέβονται τη μνήμη του όταν εκείνος φύγει από τη ζωή Μία ανάλογη περίπτωση είναι εκείνος ο άγνωστος κύριος που έστειλε στο Radar Online φωτογραφίες με την ολόγυμνη και εντελώς λιώμα Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) τις οποίες έχει βγάλει ο ίδιος με στόχο τη δημοσίευση και με ένα μεγάλο ποσό ως αντάλλαγμα.

"Συνάντησα την Έιμι και τον Μπλέικ αρκετές φορές την εποχή που πέρασα στο Λονδίνο πριν από αρκετά χρόνια. Φτιαχτήκαμε' μια μέρα μαζί και είχαμε μια μεγάλη κουβέντα για την Κέιτ Μος (Kate Moss), τους εξωγήινους και τις κ***τρυπίδες. Μία συζήτηση που τελικά έφτασε στις συγκεκριμένες φωτογραφίες που τράβηξα εγώ" δήλωσε ο παραπάνω άγνωστος

Όπως αναφέρουν, οι εικόνες δείχνουν την 27χρονη τραγουδίστρια υπό την επήρεια κοκαΐνης και χόρτου να είναι με τον πρώην σύζυγο της Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ (Blake Fielder Civil) στο κρεβάτι ενώ σε κάποιες άλλες ποζάρει μόνη της με λευκή σκόνη να τρέχει από τα ρουθούνια της. Το site δεν δέχθηκε να της βγάλει στη δημοσιότητα οπότε το πιο πιθανό είναι ο φάκελος να προσγειωθεί σε άλλα «κίτρινα» γραφεία.

Κ.Π