Aποφυλακίστηκε ο Κρις Μπράουν

29.10.2013
Ο 24χρονος τραγουδιστής έχιε πάλι μπλεξίματα με την αστυνομία και τα δικαστήρια.

Είναι γνωστό πως ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) έχει ένα πρόβλημα με τα νεύρα του και είναι υπερβολικά οξύθυμος οπότε γι’ άλλη μια φορά μας απασχολεί όχι λόγω της μουσικής του αλλά επειδή έμπλεξε σε καινούριο καυγά.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ όλα ξεκίνησαν όταν ο 24χρονος τραγουδιστής βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο του βγήκε φωτογραφία με δύο θαυμαστές του και ένας κύριος με το όνομα Αιζαακ Πάρκερ (Isaac Parker) έκανε photobombing για πλάκα αλλά ο Μπράουν δε το πήρε γι’ αστείο.

Του έριξε μπουνιά στη μύτη φωνάζοντας του «Δε μ’ αρέσουν αυτά τα γκέι πράγματα, εγώ γουστάρω το μποξ» ενώ άλλε πηγές αναφέρουν πως ο Κρις στην προσπάθεια του να τον σταματήσει να μη μπει στο πούλμαν που τον μεταφέρει στην περιοδεία του, τον χτύπησε και ο σωματοφύλακας του ανάλαβε τα υπόλοιπα.

Όπως και να χουν τα πράγματα, ο Πάρκερ τον πήγε στην αστυνομία, ο rnb σταρ προφυλακίστηκε και τα είπανε στα δικαστήρια. Τελικά ο δικαστής αποφάσισε πως ο Μπράουν είναι αθώος, αποφυλακίστηκε κι όσον αφορά τα ασφαλιστικά μέτρα, θα πρέπει από δω και πέρα να μένει 90 μέτρα μακριά από το θύμα.

Κ.Π