Η Λάνα απέρριψε τον Κάνιε!

01.11.2013
Η 27χρονη τραγουδίστρια χάλασε τα αρχικά σχέδια του γνωστού ράπερ για το πάρτυ έκπληξη που οργάνωσε πριν λίγες μέρες.

Στις 21 Οκτωβρίου η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) είχε γενέθλια και ο αγαπημένος της Κάνιε Γουέστ (Kanye West) φυσικά τον άφησε να περάσει έτσι κι έστησε ολόκληρη υπερπαραγωγή όχι μόνο για να της ευχηθεί χρόνια πολλά αλλά και για να της κάνει πρόταση γάμου με τα αγαπημένο της τραγούδι.

Συναντήθηκαν στο AT& T Park στο Σαν Φρανσίσκο, φώναξε ολόκληρη ορχήστρα με 50 μέλη να παίξουν το «Young and Beautiful» της Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey)κι ένα δικό του κομμάτι και γονάτισε μπροστά της με το δαχτυλίδι. Αυτό που δεν ξέραμε είναι πως το αρχικό σχέδιο ήταν άλλο. Σύμφωνα με μία πηγή, ο 36χρονος ράπερ είχε προτείνει στη Λάνα να εμφανιστεί ζωντανά αλλά εκείνη αρνήθηκε ευγενικά χωρίς να πει το λόγο που δε μπορούσε να πάει οπότε ο Κάνιε πέρασε στο Plan B και ήταν πάρα πολύ χαρούμενος με τα αποτέλεσμα.

«Ήταν πραγματική έκπληξη. Δεν είχα ιδέα τι ετοίμαζε. Έτρεμα όλη την ώρα και ήταν εντελώς πρωτόγνωρη εμπειρία.» είχε δηλώσει η Κιμ η οποία θα παντρευτεί Τρίτη φορά αφού έχουν προηγηθεί δύο γάμοι με τον μασκεμπολίστα Κρις Χαμπφρις (Kris Humphries) και τον παραγωγό Ντέιμον Τόμας (Damon Thomas).

Κ.Π