Οι Metallica είναι φανατικοί θαυμαστές του Μπίμπερ!

01.11.2013
Ο Λαρς Ούλριχ αποκάλυψε πως στα κρυφά ακούει και Μπίμπερ.

Πριν λίγο καιρό είχε ανέβει ένα βίντεο στο youtube που έδειχνε τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) να κάνει κάτι σαν διασκευή του κομματιού Fade to black των Metallica λίγο πριν βγει στη σκηνή μαζί μ’ έναν κιθαρίστα και προφανώς πολλοί φαν του συγκροτήματος γέμισαν τα social media με αρνητικά σχόλια. Επίσης είχε αναφέρει κάποια στιγμή πως το One είναι από τ’ αγαπημένα του κομμάτια και έχει το «Black Album» τους πολύ ψηλά στη λίστα με τα άλμπουμ που θεωρεί ως τα καλύτερα όλων των εποχών.

Τώρα ο ντράμερ της μπάντας Λαρς Ούλριχ(Lars Ulrich) που μας έχει κουφάνει ποολές φορές με τις ατάκες του όλα αυτά τα χρόνια που χτυπάει τα τύμπανα για τον Τζέιμς Χετφιλντ (James Hetfield) και τα άλλα παιδιά, συγκινήθηκε κι αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Q πως θαυμάζει πάρα πολύ τον 19χρονο ποπ σταρ.

«Είναι δυνατόν να τον εκτιμώ χωρίς να είμαι Βelieber; Νομίζω ότι αυτό το παιδί είναι πολύ ταλαντούχο και προφανώς το ότι έχει καταφέρει τόσα πολλά σε τόσο μικρή ηλικία, δείχνει ότι είναι πολύ έξυπνος. Οπότε θαυμάζω πολύ το ότι συνεχίζει ακόμα να κάνει αυτό που του αρέσει και το γεγονός το ότι του αρέσει το One, ο Λίαμ Γκάλαχερ (Liam Gallagher) τον γουστάρει, τα λέει όλα.» υποστήριξε ο Λαρς.

Κ.Π