Δέκα χρόνια Killers!

01.11.2013
Πριν από 10 χρόνια, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2003, τέσσερις νεαροί από το Λας Βέγκας άφησαν για πρώτη φορά την Αμερική για να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους live εμφάνιση, στο Λονδίνο. Εμφανίστηκαν ως τέταρτο όνομα στο Dublin Castle του Κάμντεν.
Δέκα χρόνια μετά, το 2013, η μπάντα - The Killers - έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια albums παγκοσμίως, έχει εμφανισθεί ως κορυφαία μπάντα σε μεγάλα φεστιβάλς ανά τον κόσμο, έχει ερμηνεύσει ζωντανά τραγούδια της στον Λευκό Οίκο, παραλαμβάνοντας παράλληλα πολλές διακρίσεις και βραβεία.

Το καθένα από τα τέσσερα studio albums των Killers έχει προσφέρει μερικά από τα καλύτερα τραγούδια της τελευταίας δεκαετίας, και το καλοκαίρι που μόλις τελείωσε, συμμετείχαν στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου ως headliners, επίτευγμα πού έχουν καταφέρει λίγοι καλλιτέχνες: εμφανίστηκαν ως headliners στο Wembley Stadium μπροστά σε ένα εκστατικό κοινό 70,000 ατόμων. Αυτές οι εκπληκτικές εμφανίσεις - όπως στο Lollapalooza και στο Wembley, αυτό τον χρόνο - αποδεικνύουν αυτό που γνωρίζουν εκατομμύρια φανς ανά τον κόσμο: πως οι Killers έχουν κυκλοφορήσει μερικά από τα πιο εκπληκτικά, αξιομνημόνευτα και αγαπημένα τραγούδια της τελευταίας δεκαετίας, συνεχίζοντας δυναμικά την επιτυχημένη πορεία τους.

Θέλοντας να γιορτάσουν τα δέκα χρόνια επιτυχιών, οι The Killers θα κυκλοφορήσουν το Direct Hits, στίς 11 Νοεμβρίου του 2013 από την Island Records. Μια συλλογή από singles των τεσσάρων albums τους, μαζί με 2 ολοκαίνουρια τραγούδια. Το album ξεκινά με την μεγαλύτερη επιτυχία της μπάντας - και το πρώτο τραγούδι που γράψανε όλοι μαζί - το "Mr Brightside." Ακολουθούν τραγούδια από το πρώτο τους album Hot Fuss με singles όπως τα "Somebody Told Me," "Smile Like You Mean It," και "All These Things That I've Done," από το album Sam's Town's "When You Were Young", "Read My Mind" και "For Reasons Unknown" αλλά και singles από το Day & Age, όπως η τεράστια επιτυχία του 2008, "Human". Απο το album Battle Born περιέχει το single "Runaways." Μια σειρά από νέα τραγούδια ολοκληρώνει την συλλογή όπως: το "Shot At The Night" με παραγωγό τον Anthony Gonzales των M83 , που κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου μέσω iTunes. Το video του τραγουδιού έχει σκηνοθετηθεί από τον Robert Schober και γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο Λας Βεγκας. Την παραγωγή του τραγουδιού "Just Another Girl," υπογράφει ο παραγωγός και πολλά χρόνια συνεργάτης των Killers, ο Stuart Price, πού είχε κάνει την παραγωγή του album, Day & Age, το 2008.

Οι Killers επίσης ετοιμάζουν μια special Fan Deluxe Edition που θα περιέχει το Deluxe CD, το ντοκιμαντέρ DVD της πορείας των Killers και ένα 10- ιντσο βινύλιο με όλα τα τραγούδια του Direct Hits. Η deluxe έκδοση του Direct Hits θα περιλαμβάνει το πρωτότυπο demo του "Mr Brightside", ένα νέο remix του "When You Were Young" από τον Calvin Harris, όπως και το "Be Still" απο το τέταρτο album τους "Battle Born" .
Ακολουθεί ολόκληρο το tracklist:
1. Mr Brightside
2. Somebody Told Me
3. Smile Like You Mean It
4. All These Things That I've Done. When You Were Young
6. Read My Mind
7. For Reasons Unknown
8. Human
9. Spaceman
10. A Dustland Fairytale
11. Runaways
12. Miss Atomic Bomb
13. The Way It Was
14. Shot At The Night
15. Just Another Girl

H Deluxe έκδοση περιέχει επίσης...
16. Mr. Brightside (Original Demo)
17. When You Were Young (Calvin Harris Remix)
18. Be Still
**Συν το ντοκιμαντέρ των Killers σε DVD**

www.thekillersmusic.com
www.facebook.com/Thekillers
https://twitter.com/thekillers