Η Γκάγκα φοβήθηκε για τη ζωή της

04.11.2013
Η 27χρονη τραγουδίστρια τρομοκρατήθηκε από μία φανατική θαυμάστρια που προσπάθησε να την πλησιάσει με βίαιο τρόπο.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στην Αγγλία για την προώθηση του άλμπουμ της “Artpop” είχε ένα απρόοπτο με κάποια φαντατική θαυμάστρια που κατάφερε να περάσει κατα ένα μέρος το τείχος των ανδρών της ασφάλειας και να φοβίσει την ποπ σταρ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, η 27χρονη τραγουδίστρια περπατούσε έκω από το ξενοδοχείο της όταν ξαφνικά μία φαν όρμησε πάνω σ έναν από τους σωματοφύλακες της χτυπώντας τον στο πρόσωπο και προσπάθησε να απωθήσει και τους υπόλοιπους για να βρθεί πιο κοντά στο είδωλο της. Ευτυχώς δεν τα κατάφερε και την απομάκρυναν όσο μπορούσαν από τη Mother Monster η οποία ήταν εμφανώς τρομοκρατημένη.

«Είπαν στο κορίτσι ότι θα μπει στη μαύρλη λίστα του ξενοδοχείου και αν ξαναεμφανιστεί, η Γκάγκα θα βγει από την πίσω πόρτα. Εμφανίστηκε ξανά τη Δευτέρα αλλά την έδιωξαν.» ανέφερε ένα αυτόπτης μάρτυρας.

Κάποιος που βρισκόταν εκέι δίπλα τράβηξε το περισττικό με κάμερα και δήλωσε πως παρα πολλοί φαν που είχαν κατασκηνώσει έξω από το ξενοδοχείο για μέρες προκειμένου να δουν τη Γκάγκα από κοντά νευρίασαν γιατί εξαιτίας του γεγονότος η περφόρμερ αναγκάστηκε να τους αποφύγει.

Κ.Π