Τι κοινό έχει η Ριάνα με τον Έλβις και τους Beatles;

04.11.2013
Η 25χρονη τραγουδίστρια είναι στις ίδιες σελίδες της μουσικής ιστορίας μεκαποιους από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών ραπάροντας δίπλα στον Έμινεμ.

Η Ριάνα(Rihanna) προφανώς δεν έχει κανένα κοινό με τον Έλβις Πρίσλει (Elvis Presley) και τους Beatles αλλά όταν το θέμα συζήτησης είναι τα charts τότε αυτά τα τρία ονόματα μπαίνουν στην ίδια λίστα. Όπως είχαμε πει εδώ, η 25χρονη τραγουδίστρια συνεργάστηκε ξανά με τον Έμινεμ (Eminem) ύστερα από την επιτυχία του “Love the way you lie” κι έφτιαξαν ένα “Monster” το οποίο ανέβηκε στην πρώτη θέση των UK single charts.

Αυτό σημαίνει πως η σταρ των Μπαρμπέιντος σημείωσε ρεκόρ κατακτώντας την κορυφή των singles για έβδομη συνεχόμενη χρονιά και το εν λόγω κατόρθωμα το έχουν πετύχει η θρυλική μπάντα του Πολ Μακ Καρτνεϊ (Paul McCartney) και των άλλων παιδιών και ο ροκ εν ρολ κύριος που τρέλαινε τα κορίτσια στα 60’s και η Ριάνα είναι πλέον στις σελίδες της μουσικής ιστορίας.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους στην κατάταξη, η 16χρονη Lorde είναι στη δεύτερη θέση με το χιτ της «Royals», το «Εat, Sleep, Rave, Repeat» του Fatboy Slim είναι τρίτο ενώ οι One Direction έκαναν το ντεπούτο τους στην τέταρτη θέση με το «Story of my life».

Κ.Π