Ο Μπίμπερ παράτησε το κοινό πριν τελειώσει η συναυλία

04.11.2013
O 19χρονος τραγουδιστής τη μία μέρα πέρασε τρεις ώρες σε γωνστό οίκο ανοχής και την επόμενη σηκώθηκε κι έφυγε από τη συνυαλία του.

Η συναυλία του στη Βραζιλία είχε άδοξο τέλος και ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) μάλλον θα πρέπει να ακολουθήσει τον Κρις Μπράουν (Chris Brown) στην κλινική όπου βρίσκεται για ν ατον βοηθήσουν να ελέγξει τα νεύρα του.

Κατα τη διάρκεια του κομματιού “Baby” κάποιος από το κοινό πέταξε στον 19χρονο τραγουδιστή ένα μπλε μπουκάλι το οποίο τον χτύπησε στο χέρι, του έπεσε το μικρόφωνο κι αφού τους κοίταξε για λίγο αγριεμένος, έφυγε από τη σκηνή αφήνοντας τους χορευτές απορημένους.

Επί μισή ώρα οι θαυμαστές του φωναζαν να γυρίζει πίσω, τραγουδούσαν το «Baby» αλλά τελικά άναψαν τα φώτα, οι τεχνικοί άρχισαν να μαζεύουν τον εξοπλσιμό και ο Μπίμπερ δεν ξαναβγήκε ποτέ.
«Οι φανς του δεν καταλάβαιναν τι συνέβαινε και παρέμειναν στις θέσεις τους ελπίζοντας πως θα έρθει πίσω να τελειώσει το σόου. Για άλλη μια φορά ξ μουσική απραμερίστηκε και υπερίσχυσε το εγώ και ο αντιδραστικός έφηβος πέταξε στην άκρη τον ταλαντούχο τραγουδιστή. Μία ωραία νύχτα επισκιάστηκε από λίγα δευτερόλεπτα θυμού και ανωριμότητας» τόνισε ο Φελίπε Γκλαντιέτορ (Felipe Gladiator) που κάλυπτε τη συναυλία για το site G7.

Ο Μπίμπερ έγραψε απλά στο twitter «Σ’αγαπάω Βραζιλία» χωρίς να δώσει καμία εξγηση για τη συμπεριφορά του και κάποιοι έφτιαξαν ένα προφίλ του μπουκαλιού που τον πέτυχε τρολάροντας το timeline με στάτους όπως «Σταματήστε να με κρίνετε, απλά ήθελα να αγγίξω τον Τζάστιν όπως όλοι σας».

Εν τω μεταξύ την προηγούμενη νύχτα, εντόπισαν τον ποπ σταρ -ο οποίος ήταν καλυμένος μ ένα λευκό ύφασμα αλλά τον πρόδωσαν τα τατουάζ του- να βγαίνει από τον διάσημο οίκο ανοχής στο Ριο Ντε Τζανέιρο, Centauros αγκαλιά με δύο κοπέλες που τον ακολούθησαν στο ξενοδοχείο του.

*Tη φωτογραφία την ανέβασε ο ίδιος στο Instagram για να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου του single "Bad Day is Out"

Κ.Π