Οι Mareas παρουσιάζουν το δίσκο τους στο Λουκούμι

04.11.2013
Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου οι Mareas θα παρουσιάσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους "Swimming Birds" στο Λουκούμι.

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου οι Mareas θα παρουσιάσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους "Swimming Birds" στο Λουκούμι.

Πρόκειται για μία ελληνική / αυστριακή Acoustic Folk-pop μπάντα που συνδυάζει Latin, Balkan και Jazz στοιχεία με την ιρλανδική Folk. H Mareas ιδρύθηκε το 2011 από την αυστριακή τραγουδίστρια-τραγουδοποιό Susanne Wieser, η οποία για προσωπικούς όσο και για πολιτιστικούς και προωθητικούς λόγους αποφάσισε να μεταφέρει το project της στην Ελλάδα.

Δεδομένου των τεραστίων δημιουργικών δυνατοτήτων στην Ελλάδα στον τομέα της μουσικής και του πολιτισμού γενικότερα, πρόθεσή της ήταν να κατευθύνει την προσοχή του κοινού μακριά από την άθλια μονοδιάστατη εκπροσώπηση της ελληνικής κρίσης και να αποδείξει το τεράστιο όγκο της πολιτιστικής παραγωγής που λαμβάνει χώρα, ιδιαίτερα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και σε άλλες ελληνικές πόλεις, οι οποίες θα έπρεπε να είναι πολύ περισσότερο στην ατζέντα των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Κατέγραψε τα τραγούδια του "Swimming Birds ", το ντεμπούτο άλμπουμ της, το φθινόπωρο του 2012 στην Αθήνα, συνεργάζεται με Έλληνες top-μουσικούς. Ο δίσκος κυκλοφορεί από την Φωτιά Records σε συνεργασία με την Massive Productions και διανομή της Ε.Μ.Σ.Ε και θα περιλαμβάνει εννέα αγγλικά τραγούδια και δύο ισπανικά.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Δημήτρης Στασινός (κιθάρα, φωνητικά) Νίκος Χατζόπουλος ( μπάσο) Μιχάλης Καταχανάς (βιόλα) Άννα Λάκη (ακορντεόν) Γιάννης Παπαγιαννούλης (κρουστά) Στον δίσκο συμμετέχουν και οι μουσικοί: Ηρακλής Βαβάτσικας (ακορντεόν) Κωνσταντίνος Μπουντούνης (τσέλο)

Info:
Που:LOUKOUMI BAR, Πλατ. Αβησσυνίας 3.

Πότε:Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Ωρα έναρξης 22.30

Είσοδος ελεύθερη