Εκεί που ο πόνος είναι διασκέδαση

04.11.2013
Το μεγαλύτερο fetish club του κόσμου, χρόνια τώρα καταφέρνει να μυήσει γνώστες και μη στη φιλοσοφία του πόνου, του σαδομαζοχισμού και των δυνατών beat, που συνδυάζονται με απόλυτη επιτυχία σε κάθε ζωντανό σόου τους. Ο λόγος για τους διάσημους Torture Garden, το όνομα των οποίων ταυτίζεται με λέξεις όπως: Burlesque, kinky, fetish clubbing, freak show, piercing, fire show, fashion cabaret, Μoulin Rouge, body painting, Vaudeville, gothic, extreme. Οι Torture Garden ξεκίνησαν το 1990 στο Λονδίνο δίνοντας έμφαση στις underground μουσικές και στο extreme dress code, αλλά και στις performances και τα visual shows, λανσάροντας την έννοια του fetish clubbing. Έχουν μάλιστα κατά καιρούς φιλοξενήσει show γνωστών καλλιτεχνών όπως οι Tiger Lillies, Dita Von Teese, Masuimi Max, Porcelaine Twinz, Archaos Circus κ.ά., ενώ παράλληλα έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Τόκιο. Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου θα φιλοξενηθεί στη σκηνή του Gagarin στην Αθήνα το «Fetish Vaudeville Show», των Torture Garden, και εμείς βρήκαμε μερικές φωτογραφίες ενδεικτικές των performers που λατρεύουν TG!

Το μεγαλύτερο fetish club του κόσμου, χρόνια τώρα καταφέρνει να μυήσει γνώστες και μη στη φιλοσοφία του πόνου, του σαδομαζοχισμού και των δυνατών beat, που συνδυάζονται με απόλυτη επιτυχία σε κάθε ζωντανό σόου τους.

Ο λόγος για τους διάσημους Torture Garden, το όνομα των οποίων ταυτίζεται με λέξεις όπως: Burlesque, kinky, fetish clubbing, freak show, piercing, fire show, fashion cabaret, Μoulin Rouge, body painting, Vaudeville, gothic, extreme.

Οι Torture Garden ξεκίνησαν το 1990 στο Λονδίνο δίνοντας έμφαση στις underground μουσικές και στο extreme dress code, αλλά και στις performances και τα visual shows, λανσάροντας την έννοια του fetish clubbing. Έχουν μάλιστα κατά καιρούς φιλοξενήσει show γνωστών καλλιτεχνών όπως οι Tiger Lillies, Dita Von Teese, Masuimi Max, Porcelaine Twinz, Archaos Circus κ.ά., ενώ παράλληλα έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Τόκιο.

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου θα φιλοξενηθεί στη σκηνή του Gagarin στην Αθήνα το «Fetish Vaudeville Show», των Torture Garden, και εμείς βρήκαμε μερικές φωτογραφίες ενδεικτικές των performers που λατρεύουν TG!