Η τελική αναμέτρηση για τον καλύτερο καλλιτέχνη!

04.11.2013
Οι top 10 υποψήφιοι που θα αναμετρηθούν για το #MTVEMA Worldwide Act έχουν αποκαλυφθεί! Ψηφίστε τώρα και δείτε ποιος θα κερδίσει στις 10 Νοεμβρίου!

Ύστερα από εβδομάδες ανταγωνισμού και εκατομμύρια ψήφων, το MTV σήμερα ανακοίνωσε τους 10 φιναλίστ που θα αναμετρηθούν από σήμερα στήθος με στήθος στον τελικό γύρο ψηφοφοριών για το “2013 MTV EMA Worldwide Act”.

Oι 10 υποψήφιοι για το Worldwide Act είναι:

Aφρική/Ινδία/Μέση Ανατολή:
Ahmed Soultan

Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία:
Cody Simpson

Βόρεια Ευρώπη:
One Direction

Κεντρική Ευρώπη:
Lena

Ανατολική Ευρώπη:
Bednarek

Νότια Ευρώπη:
Marco Mengoni

Λατινική Αμερική:
Fresno

Βόρεια Αμερική:
Justin Bieber

Ιαπωνία/Κορέα:
EXO

Κίνα/Hong Kong/Νοτιοανατολική Ασία/Ταιβάν:
Chris Lee

Αυτοί οι ιδιαίτερα δημοφιλείς καλλιτέχνες θα αναμετρηθούν για τις ψήφους του κοινού ξεκινώντας από σήμερα και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, ενώ ο νικητής θα κερδίσει τον τίτλο του “Worldwide Act” στο show του Amsterdam. Τα “2013 MTV EMA” θα μεταδοθούν ζωντανά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 21:00 από το Ziggo Dome στο Amsterdam και είναι μια προσφορά συνεργαζόμενων brands όπως το MTV Mobile και τα ακουστικά Monster DNA.

Την φετινή χρονιά, 186 από τους πιο hot καλλιτέχνες παγκοσμίως απόλαυσαν την λάμψη των MTV EMA για έξι εβδομάδες ως υποψήφιοι στον διαγωνισμό ψηφοφοριών για το “Worldwide Act”. Στις 25 Οκτωβρίου, 37 καλλιτέχνες κέρδισαν τον τίτλο “Best Act” στην τοπική τους αγορά και προκρίθηκαν στον γύρο του regional voting για το Worldwide Act με ημερομηνία λήξης ψηφοφοριών την 31η Οκτωβρίου. Σήμερα το MTV με την βοήθεια εννέα fans από όλο τον κόσμο με τεράστια social αλληλεπίδραση, ανακοίνωσε τα νέα των top 10 υποψηφίων για το Worldwide Act. Ήταν η πρώτη φορά που μια MTV EMA κατηγορία υποψηφίων ανακοινώνεται από fans.