Τολμηρά αγγίγματα από τη ζωή της... Αντέλ

05.11.2013
Καταβάλλουν πραγματικά τιτάνιες προσπάθειες να μας πείσουν πως ο έρωτάς τους είναι πέρα για πέρα αληθινός. Ο λόγος για τις πρωταγωνίστριες της ταινίας «Η Ζωή της Αντέλ», που όπου και αν προβληθεί αποσπά εξαιρετικά κριτικές. Η 19χρονη Αντέλ Εξαρχόπουλος (Adele Exarchopoulos) και η 28χρονη Λέα Σεντού (Lea Seydoux) πόζαραν στον φακό του Μίκαελ Τζάνσον (Mikael Jansoon) σε άκρως τρυφερές και τολμηρές περιπτύξεις για το τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Interview και το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιάζει.

Καταβάλλουν πραγματικά τιτάνιες προσπάθειες να μας πείσουν πως ο έρωτάς τους είναι πέρα για πέρα αληθινός. Ο λόγος για τις πρωταγωνίστριες της ταινίας «Η Ζωή της Αντέλ», που όπου και αν προβληθεί αποσπά εξαιρετικά κριτικές.
Η 19χρονη Αντέλ Εξαρχόπουλος (Adele Exarchopoulos) και η 28χρονη Λέα Σεντού (Lea Seydoux) πόζαραν στον φακό του Μίκαελ Τζάνσον (Mikael Jansoon) σε άκρως τρυφερές και τολμηρές περιπτύξεις για το τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Interview και το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιάζει.