Έμινεμ: Δεν έχω πρόβλημα με τους γκέι!

05.11.2013
O 37χρονος ράπερ δεν απολογείται για όσα τον έχουν κατηγορήσει παλαιότερα και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει πρόβλημα με κανέναν.

Ο Έμινεμ (Eminem) είχε κατηγορηθεί πολλές φορές στο παρελθόν πως είναι ομοφοβικός λόγω της γλώσσας που χρησιμοποιεί στις ρίμες του σχολιάζοντας τους ομοφυλόφιλους και δεν τον ενδιέφερε ποτέ να λέει τα πράγματα φιλτραρισμένα αλλά όπως του βγαίνουν.

Με αφορμή τους στίχους στο νέο του άλμπουμ όπου υπάρχει η λέξη "αδερφή" ισχυρίζεται πως τον έχουν παρεξηγήσει και δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη γκέι κοινότητα και γενικά με όποιον μπορεί να έχει ενοχλήσει με τα κομμάτια του.

« Έχω πει εκατομμύρια φορές πως αυτές τις λέξεις όταν έκανα freestyle ή στα κομμάτια μου δεν τις έλεγα φιλτραρισμένες. Το να λέω κάποιον αδερφή ήταν σαν να λέω κάποιον μ*****α, σκύλα ή ρεμάλι οπότε τις έλεγα χύμα τότε. Συνέχεια στριφογυρίζει αυτή η σκέψη στο κεφάλι μου να αισθάνομαι ελεύθερος να μιλάω όπως θέλω και να μην ανησυχώ αν επηρεάζει κάποιους ανθρώπους. Δε λέω ότι είναι σωστό ή λάθος αλλά σ αυτό το σημείο της καριέρας μου λέω πολλές βλακείες και σπάω πλάκα με τον εαυτό μου και άλλους ανθρώπους. Αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με γκέι, straight ή τραβεστί.» δήλωσε στη συνέντευξη του Rolling Stone.

Επίσης πρόσθεσε πως εδώ και 14 χρόνια που κάνει αυτή τη δουλειά , ο κόσμος ξέρει την προσωπική του στάση στα πράγματα και πως συμπεριφέρονται οι καλλιτεχνικές περσόνες που δημιουργεί και αν υπάρχει κάποιος που δεν το καταλαβαίνει δε θα μπει στη διαδικασία να του αλλάξει γνώμη.

Για την υπενθύμιση, σήμερα κυκλοφόρησε το καινούριο του άλμπουμ The Marshall Mathers LP 2 για το οποίο είχαμε πει εδώ και ήδη το «Monster» με τη Ριάνα (Rihanna) στα φωνητικά είναι στην κορυφή των charts και γράφει ιστορία.

Κ.Π