Οι Arcade Fire headliners στο Primavera Sound Festival

05.11.2013
Η μπάντα που μας έχει κολλήσει στα ηχεία αυτές τις μέρες θα εμφανιστούν τελικά στο γνωστό φεστιβάλ της Ισπανίας κι ήδη κάποιοι έχουν τρέξει για εισιτήρια.

Το καινούριο τους άλμπουμ “Reflektor” είναι στη λίστα με τις αγαπημένες μας καινούριες κυκλοφορίες το τελευταίο διάστημα κι αποδεικνύουν γι’ ακόμη μια φορά πόσο ταλαντούχοι μουσικοί είναι χωρίς να φοβούνται να δείξουν τις επιρροές τους (Ντείβιντ Μπάουι στη συγκεκριμένη περίπτωση).

Οι Αrcade Fire επιβεβαίωσαν τις φήμες περί Primavera και θα είναι τελικά οι headliners στο αγαπημένο φεστιβάλ της Βαρκελώνης το οποίο θα πραγματοποιηθεί 29 με 31 Μαϊου στο Parc del Forum. Επίσης έχουν ανακοινωθεί πως στο line up θα βρίσκονται οι Nick Cave and the Bad Seeds, Phoenix και Blur ενώ ακούγεται χωρίς έχει ανακοινωθεί επίσημα πως θα προστεθεί και το όνομα του Μπάουι.

Σημείωσε πως ο δίσκος τους είναι πρώτο στο UK album chart εκτοπίζοντας το "Prism" της Κέιτι Πέρι(Katy Perry) στη δεύτερη θέση και αν σε περίπτωση βρεθείς αυτό το μήνα στο Λονδίνο, θα εμφανιστούν 11, 12 Νοεμβρίου σε Λονδίνο και Μπλακπουλ και 15 και 16 στη Γλασκώβη.

Κ.Π