Ακόμα και η έμμηνος ρήση έγινε... τέχνη

06.11.2013
Ούτε τη μητέρα της να κάνει σεξ, ούτε τον πατέρα της, ούτε σαδομαζοχιστικές σκηνές, ούτε νεαρές παρθένες αρέσκεται να φωτογραφίζει η φωτογράφος Εμμα Αρβίντα Μπίστρομ (Emma Arvida Bystrom). Μοντέλα της είναι – άκουσον άκουσον- νεαρές κοπέλες σε έμμηνο ρήση. Στην πρωτότυπη αυτή φωτογράφηση τα μοντέλα απεικονίζονται σε διάφορες καθημερινές δραστηριότητες, όπως να κάνουν τζόκινγκ, να διαβάζουν, να περιμένουν το λεωφορείο, είχαν εμφανή τα σημάδια της περιόδου και προωθούσαν ρούχα γνωστών εταιρειών. Τις φωτογραφίες δημοσίευσε πριν αρκετό καιρό το περιοδικό Vice υπό τον τίτλο «There will be blood» και όπως φαντάζεστε οι κριτικές που έλαβε ήταν εξόχως αντιφατικές….

Ούτε τη μητέρα της να κάνει σεξ, ούτε τον πατέρα της, ούτε σαδομαζοχιστικές σκηνές, ούτε νεαρές παρθένες αρέσκεται να φωτογραφίζει η φωτογράφος Εμμα Αρβίντα Μπίστρομ (Emma Arvida Bystrom). Μοντέλα της είναι – άκουσον άκουσον- νεαρές κοπέλες σε έμμηνο ρήση.

Στην πρωτότυπη αυτή φωτογράφηση τα μοντέλα απεικονίζονται σε διάφορες καθημερινές δραστηριότητες, όπως να κάνουν τζόκινγκ, να διαβάζουν, να περιμένουν το λεωφορείο, είχαν εμφανή τα σημάδια της περιόδου και προωθούσαν ρούχα γνωστών εταιρειών. Τις φωτογραφίες δημοσίευσε πριν αρκετό καιρό το περιοδικό Vice υπό τον τίτλο «There will be blood» και όπως φαντάζεστε οι κριτικές που έλαβε ήταν εξόχως αντιφατικές….

Γ.Ο