Μιούζικαλ για τον Ιησού με μουσικές της Μπρίτνεϊ

06.11.2013
Κομμάτια όπως τα Baby One More Time, Ooops! I Did It Again, Stronger και Crazy είναι στο soundtrack των Παθων του Ιησού.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) θα συναντήσει τον Ιησού και του τραγουδήσει όλες τις επιτυχίες της μέχρι να τελειώσει την ιστορία του. Αυτή η σουρεάλ πρόταση σχετίζεται με την ιδέα του Πάτρικ Μπλουτ (Patrick Blute) για το μιούζικαλ "SPEARS: The Gorspel according to Britney" το οποίο είναι μια δική του εκδοχή στο Jesus Christ Superstar με μουσικές της αγαπημένης του τραγουδίστριας ως χαλί στη γέννηση, τη ζωή, το θάνατο και την ανάσταση του Χριστού, κάτι που ακούγεται λίγο περίεργο αν το σκεφτείς αρχικά.

«Το μιούζικαλ προσπαθεί να συνδυάσει με την ιστορία τις ανησυχίες των 20ρηδων για το πώς είναι να ζεις σε μία κοινωνία που πάσχει από την πραγαμτική ουσία. Απευθύνεται στους θρήσκους γιατί λέει μία κλασσική ιστορία χρησιμοποιώντας στοιχεία από την ποπ κουλτούρα χωρίς να προσβάλει κανέναν.» αναφέρει ο 23χρονος Πάτρικ ο οποίος το χαρατηρίζει ώς τη σπουδαιότερη ιστορία όλων των εποχών με τη σπουδαιότερη μουσική που γράφτηκε ποτέ.

Η παράσταση παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια τον Απρίλιο του 2012 όπου ήταν φοιτητής ο δημιουργός του παίρνοντας πολύ καλές κριτικές κι ετοιμάζεται ν ανέβει στο Μπρόντγουει την Πέμπτη. Βοήθεια μας.

Κ.Π