Λογοκρισία σε τραγούδι της Γκάγκα για τη Νταϊάνα

07.11.2013
Η 25χρονη ποπ σταρ λογοκρίθηκε από τα αφεντικά της για να αποφύγουν την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Ήρθε ο καιρός που η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) επέστρεψε από εκείνη την εποχή που έπαιρνε πολλές απουσίες από κόκκινα χαλιά, φωτογραφικούς φακούς και γενικά από τα εγκόσμια και είναι ξανά παντού.

Έβγαλε καινούριο δίσκο στο tracklist του οποίου ήθελε να συμπεριλάβει ένα κομμάτι για την πριγκίπισσα Νταϊάνα αλλά η εταιρία της είχε άλλη γνώμη και της χάλασε τα σχέδια.

Η 25χρονη τραγουδίστρια θαύμαζε πολύ την εκλιπούσα μητέρα των πριγκιπων Γουίλιαμ και Χάρι κι έγραψε το κομμάτι Princess Die για να την τιμήσει το οποίο είχε τραγουδήσει πρώτη φορά πέρσι σε μία συναυλία της στο Λονδίνο λέγοντας στο κοινό πως τη θεωρούσε πολύ σημαντική προσωπικότητα από τότε που ήταν πολύ μικρή.

Το πρόβλημα είναι πως οι μάνατζερ της θεώρησαν πως θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και της απαγόρευσαν να το βάλει στο δίσκο όταν ολοκληρώθηκε και προγραμμάτιζαν την προώθηση του.

«Η Γκάγκα είχε κολλήσει με το Princess Die και παρ όλο που είχε παραδεχθεί πως δεν ήταν το καλύτερο της κομμάτι, το ήθελε για το άλμπουμ. Όμως μετά τις αμφιλεγόμενες αντιδράσεις από τους θαυμαστές της, η δισκογραφική της εταιρία επενέβη.Προσπάθησαν να την πείσουν να το αφαιρέσει από το άλμπουμ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα γιατί υπάρχει ακόμα πολλή φόρτιση για το θάνατο της και είναι πολύ ευαίσθητο θέμα για να καταπιαστεί.» ανέφερε μία πηγή στην εφημερίδα Mirror.

Κ.Π