Κέιτι Πέρι: Έχω ερωτευτεί γυναίκα!

08.11.2013
Η 27χρονη τραγουδίστρια πολλά χρόνια πριν παντρευτεί τον Ράσελ Μπραντ και βρεθεί στην αγκαλιά του Τζον Μάγιερ, είχε ερωτευτεί φίλη της.

Η Κέιτι Πέρι(Katy Perry) ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ποπ σταρ όχι λόγω της μουσικής της αλλά επειδή δεν είναι καθόλου στημένη, δεν έχει την έπαρση της σταρ και τολμάει να λέει ό,τι σκέφτεται χωρίς να τα περνάει από φίλτρα.

Στην πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Entrevue εκτός του ότι υποστήριξε πως είναι ένας κανονικός άνθρωπος που μεθάει, βρίζει και κλάνει(!), μίλησε για έναν μεγάλο εφηβικό έρωτα, ο οποίος αποτελεί ένα πικάντικο backstage για το χιτ της «I kissed a girl» και δίνει υλικό για της φαντασιώσεις των φαν της.

«Όταν ήμουν 15 ερωτεύτηκα μία φίλη μου. Την έβρισκα πολύ όμορφη και ήθελα να της μοιάσω. Με επηρέασε πάρα πολύ αλλά δεν της είπα ποτέ πως αισθανόμουν» ανέφερε και στη συνέχεια μίλησε για μία πιο διάσημη ωραία γυναίκα που θα μπορούσε άνετα να είναι αντίζηλος του αγαπημένου της.

"Έχω πει στο αγόρι μου ότι αν η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson)ήθελε να βγει έξω μαζί μου θα τον παρατούσα στο λεπτό. Η γυναικεία ομορφιά μπορεί να είναι απίστευτα ισχυρή. Για την ακρίβεια έχω εμμονή με τις όμορφες γυναίκες και την κομψότητά τους. Μου αρέσει το παράδοξο του να δείχνεις αθώος και σέξι την ίδια στιγμή". πρόσθεσε η Κέιτι.

*H φωτογραφία είναι από το καινούριο τεύχος του περιοδικού W.

Κ.Π