Η Μέριλιν, ο Ιησούς και η... Λάνα

11.11.2013
Η 27χρονη τραγουδίστρια και στιχουργός είναι σε κλίμα τροπικό.

Η αγαπημένη συνήθεια της Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) είναι να δυναμώνει την ένταση της αναμονής των θαυμαστών της για τα καινούρια της πρότζεκτ και πετυχαίνει πάντα να τραβάει την προσοχή τους. Η 27χρονη τραγουδίστρια παρ όλο που δε βλέπει νέο άλμπουμ στον δισκογραφικό ορίζοντα όπως είχαμε πει τότε αλλά δεν σταματάει να γυρίζει βίντεο κλιπ που θα μπορούσαν να προβληθούν και σαν μικρού μήκους ταινίες.

Το τελευταίο της είναι το «Tropico», το δεύτερο teaser του οποίου είναι ήδη στον αέρα και δίνει πιο πολλά σουρεάλ στοιχεία για το πρόκειται ν’ ακολουθήσει στο τελικό αποτέλεσμα. Με συμπρωταγωνιστή τον ηθοποιό Σον Ρος (Shaun Ross) ο οποίο υποδύεται τον Ιησού Χριστό, η Λάνα τραγουδάει δίπλα στη Μέριλιν Μονρόε (Marilyn Monroe) και τον Έλβις Πρισλεϊ (Elvis Presley) κι έχει για σκηνοθέτη τον μόνιμο συνεργάτη της Antony Madler (Άντονυ Μάντλερ).

«Περιμένω να σας δω για το επόμενο πρότζεκτ. Σας λατρεύω και σας ευχαριστώ που με εμπνέετε. TROPICO” έγραψε στο twitter η Λάνα και μπορείτε να μπειτε στο τροπικό της κλίμα ένα κλικ παρακάτω…

Κ.Π