Η Πέρι έκλεψε την παράσταση

11.11.2013
Η σούπερσταρ κέρδισε στην κατηγορία BEST FEMALE ARTIST και έκλεψε την παράσταση με την πρωτοποριακή της ερμηνεία στο Unconditionally, στα MTV European Music Awards 2013!

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) έδωσε μια άκρως συναισθηματική ερμηνεία του "Unconditionally" από το νέο της album "Prism", στα ευρωπαϊκά βραβεία του MTV . Λίγο πριν την εμφάνιση της, η Katy δήλωσε στα MTV News, " Είναι μια πολύ απαιτητική live εμφάνιση, δεν έχει καμία σχέση με τις live εμφανίσεις που έχω κάνει στο παρελθόν". Η Perry μίλησε στα MTV News από το κόκκινο χαλί των EMA . "Φαίνεται σαν να έχω πέσει θύμα απαγωγής, βασικά ... επίσης η εμφάνιση μου περιέχει και λίγη μαγεία - δεν έχω κοπεί στη μέση, αυτό θα το κάνω αργότερα - θα αιωρούμαι στο κενό."

Η τραγουδίστρια σηκώθηκε πάνω από την φωτισμένη μωβ σκηνή, τυλιγμένη από έναν ροζ, μωβ και γαλαζοπράσινο μανδύα. Στο τυπικό στυλ της Perry, παρ' όλα αυτα, δεν ήταν απλά ένα εορταστικό μπουρνούζι. Χορευτές πλαισίωναν την τραγουδίστρια, και ένα κυματιστό πανό που ενωνόταν με τον μανδύα της, τους κάλυπτε από κάτω της.

Η Perry αστειεύτηκε με την εμφάνιση της στο Twitter Κυριακή πρωί, λέγοντας πως "#δεν χρειάζεται να είσαι ψηλά για αυτό" : Η τραγουδίστρια αιωρήθηκε ψηλά από την σκηνή, την στιγμή της μεγάλης της αποκάλυψης, στη γέφυρα του τραγουδιού. Πέταξε τον σεμνό της μανδύα για να αποκαλύψει το λαμπερό φόρεμα της και τα μαύρα κοσμήματα που αντανακλούσαν, κολλημένα στο στήθος και στους ώμους της. Ψηλά από το πλήθος, τεντωνόταν, ακτινοβολώντας φώς σαν ένα πρίσμα. Λίγο μετά την εμφάνιση της, η Perry ήταν υποψήφια για δύο βραβεία, παραλαμβάνοντας τελικά το βραβείο "Best Female Artist", νικώντας τις συν-υποψήφιες της, Lady Gaga και Miley Cyrus.