Νέος δίσκος από τον Γουότερς μετά από 21 χρόνια

15.11.2013
O 70χρονος τραγουδιστής δεν σταματάει λεπτό να δημιουργεί και μετά από 3 χρόνια στις σκηνές με το Wall, ετοιμάζει την επιστροφή με νέο δίσκο.

Τον Σεπτέμβριο ο Ρότζερ Γουότερς (Roger Waters) είχε δηλώσει πως μόλις τελειώσει την περιοδεία του Wall που κράτησε τρία χρόνια ,θα μπει στο στούντιο για καινούριο υλικό. Οπότε τώρα μετά από 219 συναυλίες αποκάλυψε στο Rolling Stone πως ξεκίνησε τις ηχογραφήσει για το πρώτο του ροκ άλμπουμ ύστερα από 21 χρόνια απουσίας από τα στούντιο αφού το τελευταίο του ήταν “Amused to Death" και το "Ca Ira" που είχε κυκλοφορήσει το 205 ήταν όπερα.

"Έχω τελειώσει ένα ντέμο. Έχει διάρκεια 55 λεπτά και είναι σαν ραδιοφωνικό θεατρικό έργο αλλά δεν θέλω ν' αποκαλύψω περισσότερα. Πρόκειται για την ιστορία ενός ηλικιωμένου άντρα κι ενός παιδιού οι οποίοι συνομιλούν και προσπαθούν να καταλάβουν γιατί σκοτώνουν τα παιδιά." ανέφερε ο 70χρονος τραγουδιστής

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως δεν είναι σίγουρο αν θα περιοδεύσει με το νέο του πρότζεκτ γιατί θέλει να αποσυρθεί για λίγο καιρό και αν τελικά βγει ξανά για τουρ δε θα είναι τόσο μεγάλη παραγωγή όπως το Wall.

"Πρώτα απ’ όλα πρέπει να δεχτείτε πως δε θα ζήσω για πάντα κι επίσης όταν κάνεις κάτι τόσο μεγάλο σ' αυτή την ηλικία, το δυσκολότερο πράγμα είναι να σκεφτείς να κάνεις κάτι οπότε το να βγαίνεις και να το κάνεις τελικά είναι μια επιβράβευση από μόνο του." συμπλήρωσε ο Γουότερς.

Κ.Π