Νεαρές πρωταγωνίστριες λίγο πριν... πνιγούν

15.11.2013
Τη σκληρή ζωή και τη βουβή απελπισία των γυναικών στις μουσουλμανικές χώρες πραγματεύεται η παράσταση με τον γλαφυρό τίτλο «Πνιγμονή» σε κείμενο και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, που φιλοξενεί ο Πολυχώρος Vault, από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013. Το έργο που διαδραματίζεται σ' ένα άγονο χωριό της Ανατολικής Τουρκίας θίγει ζητήματα όπως: τα εγκλήματα τιμής, ο θρησκευτικός φανατισμός, ο πουριτανισμός της κοινωνίας και η απάνθρωπη καταπίεση κατά των γυναικών. Στις φωτογραφίες της παράστασης βλέπουμε τις πρωταγωνίστριες να φωτογραφίζονται κάτω από το νερό και πραγματικά είναι σαν να αισθανόμαστε και εμείς την ... πνιγμονή τους. Φωτογραφίες / teaser παράστασης: Βασίλης Μεντόγιαννης (UFRteam) Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση ΠΝΙΓΜΟΝΗ

Τη σκληρή ζωή και τη βουβή απελπισία των γυναικών στις μουσουλμανικές χώρες πραγματεύεται η παράσταση με τον γλαφυρό τίτλο «Πνιγμονή» σε κείμενο και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά που φιλοξενεί ο Πολυχώρος Vault από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013.

Το έργο που διαδραματίζεται σ' ένα άγονο χωριό της Ανατολικής Τουρκίας θίγει ζητήματα όπως: τα εγκλήματα τιμής, ο θρησκευτικός φανατισμός, ο πουριτανισμός της κοινωνίας και η απάνθρωπη καταπίεση κατά των γυναικών.

Στις φωτογραφίες της παράστασης βλέπουμε τις πρωταγωνίστριες να φωτογραφίζονται κάτω από το νερό και πραγματικά είναι σαν να αισθανόμαστε και εμείς την ... πνιγμονή τους.

Φωτογραφίες / teaser παράστασης: Βασίλης Μεντόγιαννης (UFRteam)

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση ΠΝΙΓΜΟΝΗ