Η Μάιλι καλύτερα να μασάει τελικά;

18.11.2013
Η 20χρονη τραγουδίστρια απογητευσε το κοινό με την εμφάνιση της σε γνωστό τηλεοπτικό talent show και ίσως το σκεφτεί δεύτερη φορά να μην τραγουδήσει playback.

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) έγινε γι άλλη μια φορά το κεντιρκό θέμα της συζήτησης ύστερα από την απογοητευτική εμφάνιση της στον τελικό του X Factor που προσπάθησε πολύ ν' ακούσεις τη φωνή της και να ξεχάσεις τη στολή του Αλαντίν.

Οι παραγωγοί του talent show την απείλησαν πως δε θα την αφήσουν να ανέβει στη σκηνή αν δεν ηχογραφήσει από πριν το κομμάτι της αλλά η 20χρονη τραγουδίστρια δεν άκουσε κανέναν και τραγούδησε ζωντανά το "Wrecking Ball" κατεβαίνοντας ξυπόλυτη από την έρημο με το χειρότερο ίσως φόρεμα του Μαρκ Τζέικομπς (Marc Jacobs) και με τη φωνή της να πέφτει συνέχεια πάνω σε φάλτσα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο twitter έγινε πάρτυ από τα σχόλια των θεατών οι περισσότεροι από τους οποίους σχολίασαν αρνητικά την εμφάνιση της συνολικά λέγοντας ανάμεσα σε άλλα πως δεν είναι σίγουροι για τις φωνητικές της χορδές αλλά σίγουρα ξέρει να σκαρφαλώνει καλά. Υπήρχαν κι εκείνοι που την υπερασπίστηκαν κι έγραψαν πως το προσπάθησε και μπορεί να ήταν άρρωστη ή αγχωμένη αλλάδυστυχώς ήταν λιγότεροι.

Η περιβόητη αυτή ερμηνεία της ένα κλικ παρακάτω...

K.Π