Στο νοσοκομείο η Ρίτα Όρα

19.11.2013
Η 23χρονη τραγουδίστρια έχασε τις αισθήσεις της λίγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφηση και ακυρώθηκαν όλα.

Η Ρίτα Όρα (Rita Ora) την Κυριακή βρισκόταν στο Μαϊάμι για μία φωτογράφηση ανεβάζοντας φωτογραφίες της μ’ εκείνη και τον Κρις Άπλετον (Chris Appleton) να πίνουν ποτά και να παρτάρουν αλλά την επόμενη μέρα την περίμενε ένα απρόοπτο.

Η 23χρονη τραγουδίστρια λίγο πριν ξεκινήσει να ποζάρει στους φακούς στο Soho beach House Hotel για τη φωτογράφηση και το trailer της νέας κολεξιόν του brand Material Girl της Μαντόνα (Madonna), λιποθύμησε και σύμφωνα με κάποιον αυτόπτη μάρτυρα ήρθε αμέσως ασθενοφόρο το οποίο τη μετέφερε εσπευσμένα στην κλινική Mount Sinai όπου νοσηλεύεται ακόμα.

Σήμερα ανακοίνωσε η γιατρός και διευθυντής της κλινικής Ντέιβιντ Φαρσι (David Farcy) πως οι αιτίες της κατάρρευσης της ήταν η ηλίαση και η αφυδάτωση εξαιτίας της υπερβολικής ζέστης στο σημείο όπου βρίσκοταν και πως τώρα είναι πολύ καλύτερα

Όσον αφορά τα μουσικά νέα της, σημείωσε επίσης πως είναι στην Αμερική όχι μόνο για γυρίσματα αλλά γιατίαυτή την περίοδο είναι στο στούντιο κι ετοιμάζει τον δεύτερο δίσκο της μαζί με τον αγαπημένο της Κάλβιν Χαρις (Calvin Harris) ο οποίος έχει αναλάβει την παραγωγή.

«Ο Κάλβιν είναι πολύ καλός σ’ αυτός που κάνει και ξέρει να ξεχωρίζει τι είναι σωστό και τι όχι. Είναι πολύ ωραίο να βγαίνει με κάποιον που έχει σπουδαία πορεία και τόσο μεγάλη εμπειρία στη μουσική και πραγματικά τον εμπιστεύομαι απόλυτα.» είχε πει για εκείνον -εμφανώς ερωτευμένη- στο Capital FM.

Κ.Π