Oι Kings of Leon δεν αντέχουν να βλέπουν τους ποπ σταρ!

19.11.2013
Αν θέλεις να σπάσεις τα νέυρα στα μέλη της αγαπημένης ροκ μπάντα, πήγαινε τους σε ποπ συναυλία...

Οι Kings of Leon που σε άλλα νέα πέτυχαν και την τέταρτη πρωτιά τους στα UK charts με το νέο τους άλμπουμ “Mechanimal Bull”, στην τελευταία τους συνέντευξη δεν είναι πολύ επιεικείς με τους σταρ που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στην εμπορική ποπ σκηνή και θεωρούν ότι ο κόσμος είναι χειρότερος εξαιτίας τους.

Χωρίς να αναφέρουν ονόματα αλλά αφήνοντας υπονοούμενα, σχολίασαν την κατάσταση που επικρατεί με τις εμφανίσεις στο δρόμο που χάραξε η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) και δεν βλέπουν τίποτα θετικό. «Βλέπω κάποια ποπ σόου και νιώθω σα να ήρθε το τέλος του κόσμου, είναι χάλια. Δεν είναι πια μουσική. Δε θα ήθελες ποτέ να δουν τα παιδιά σου τέτοια σόου και δε μπορώ να πιστέψω ότι τα πιο μικρά παιδιά ή και οι έφηβοι τα βλέπουν. Κάνουν τον κόσμο χειρότερο.» ανέφερε ο κιθαρίστας της μπάντας Μάθιου Φόλογουιλ (Matthew Followill) στη Sydney Moring Herald.

Επίσης ο μπασίστας τους Τζάρεντ Φόλογουιλ (Jared Followill) πρόσθεσε πως του είναι πάρα πολύ δύσκολο και τον εκνευρίζε τρομερά να βλέπει ποπ συναυλίες όχι επειδή τον ενοχλεί η γύμνια αλλά το όλο θέαμα με τις συνολικά.

Κ.Π