H Mary J Blige κυκλοφορεί εορταστικό άλμπουμ!

19.11.2013
Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, συνθέτης, ηθοποιός και φιλάνθρωπος Mary J. Blige συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα μουσικά ταλέντα της βιομηχανίας.
Η Blige ολοκλήρωσε το πρώτο της εορταστικό άλμπουμ ‘A Mary Christmas’, το πρώτο άλμπουμ όπου συνεργάζεται με τον θρυλικό παραγωγό και πρόεδρο της The Verve Music Group, David Foster.
“Οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν καταπληκτικοί για μένα, και σημαδεύτηκαν από την δουλειά μου με τον David Foster. Είμαι τόσο τυχερή που είχα την ευκαιρία να κάνω αυτό το soulful και κλασσικό Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ με τον David. Η μουσική του David έχει αγγίξει πολλούς ταλαντούχους καλλιτέχνες και είμαι ευγνώμων που συνεργάστηκα μαζί του. Είμαι τόσο περήφανη για αυτό που δημιουργήσαμε και πιστεύω πως οι fans μου θα αγαπήσουν το άλμπουμ όσο και εγώ” λέει η Mary J. Blige.
To ‘A Mary Christmas’ παρουσιάζει τις soulful ερμηνείες τις Blige σε κλασσικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που περιλαμβάνουν τα ‘Have Yourself A Merry Little Christmas’ και ‘The Christmas Song’. Η Blige συμπράττει με μερικούς πρωτοκλασάτους καλεσμένους, ξεκινώντας με την Barbara Streisand που κάνει ντουέτο με την Blige στο ‘When You Wish Upon A Star’, με την Jessie J στο ‘Do You Hear What I Hear’, με τις The Clark Sisters στο ‘The First Noel’, ενώ το ‘Noche de Paz’ είναι μία Ισπανική συνεργασία με τον Mark Anthony.
Στα highlights του άλμπουμ περιλαμβάνονται τα ‘Little Drummer Boy’, ‘My Favorite Things’, ‘This Christmas’, ‘Rudolph The Red-Nosed Reindeer’ και ‘Petit Papa Noel’ του Tino Rossi.
O David Foster σχολιάζει “Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα στην Mary που θεωρώ εμπνευσμένα, αλλά υποθέτω ότι πάντα επιστρέφουμε στο γεγονός ότι δεν έχει όρια και περιορισμούς. Δεν σκέφτεται τον εαυτό της σαν μαύρη ή λευκή, κίτρινη ή κόκκινη, αρσενικό ή θηλυκό. Απλά σκέφτεται τον εαυτό της σαν τραγουδίστρια, και είναι μία θαυμάσια τραγουδίστρια”.
A Mary Christmas κυκλοφορεί στις 18 Νοεμβρίου 2013.
Track Listing
1. Little Drummer Boy
2. Have Yourself A Merry Little Christmas
3. My Favorite Things
4. This Christmas
5. The Christmas Song
6. Rudolph The Red-nosed Reindeer
7. When You Wish Upon A Star – Duet with Barbra Streisand
8. Winter Wonderland
9. Do You Hear What I Hear – Duet with Jessie J.
10. Petit Papa Noël
11. The First Noel – Duet with The Clark Sisters
12. Noche de Paz - Duet with Mark Anthony