Κινηματογραφικός Μάριος Στρόφαλης στο Half Note

20.11.2013
O Μάριος Στρόφαλης είναι ένας πολυβραβευμένος συνθέτης sountrack μουσικής, με μεγάλη δισκογραφία, του οποίου τα έργα έχουμε ακούσει σε πλήθος ταινιών, τηλεοπτικές σειρές και του οποίου συνάμα οι tango συνθέσεις κερδίζουν, χρόνο με το χρόνο, διεθνή αποδοχή.

O Μάριος Στρόφαλης είναι ένας πολυβραβευμένος συνθέτης sountrack μουσικής, με μεγάλη δισκογραφία, του οποίου τα έργα έχουμε ακούσει σε πλήθος ταινιών (Πίσω πόρτα, Λίστα γάμου, Να μ΄αγαπάς κ.α.), τηλεοπτικές σειρές (10η Εντολή, Μαύρα μεσάνυχτα, κ.α.) και θεατρικές παραστάσεις (Αmlet, Bug, Ραχήλ, Rottweiler, κ.α) και του οποίου συνάμα οι tango συνθέσεις κερδίζουν, χρόνο με το χρόνο, διεθνή αποδοχή.

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου θα εμφανιστεί στο Half note για ενα πρόγραμμα, με έντονο κινηματογραφικό, νότιο-ευρωπαϊκό στίγμα που επιχειρεί να φωτίσει τον κόσμο του soundtrack με jazz αποχρώσεις.

Ένα πρόγραμμα πλούσιο με πολλές διαφορετικές αναφορές, από το Μεσογειακό τανγκό και το Σμυρνέικο μπολερό ως το Nuevo tango, από τον Αιγαιοπελαγίτικο Μπάλο ως τη Νouvelle Jazz Francaise, από την Ανδαλουσιανή Μπαλάντα και το flamenco, ως την ταραντέλλα και το λυρικό μεσογειακό βαλσάκι. 


Μάριος Στρόφαλης: πιάνο
Αλφρέντο Στούνι: βιολί
Aλέξανδρος Μποτίνης: βιολοντσέλο


Info:

Που:HALF NOTE JAZZ CLUB (Τριβωνιανού 17, Μετς)

Πότε:Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου

Ωρα έναρξης: 21.30

Τιμές εισιτηρίων: 10 eur (bar) – 15 eur (σε τραπέζι)
Ωρα έναρξης: 21.30

Πληροφορίες – Κρατήσεις - 210 9213310
www.halfnote.gr
www.viva.gr