Έδιωξαν τον Κρις Μπράουν από την κλινική αποτοξίνωσης

21.11.2013
Ο 23χρονος ηθοποιός δε μπορεί με τίποτα να παραμείνει ήρεμος.

Είναι γνωστό πως ο Κρις Μπράουν (Chris Borwn) δε μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και θα μπορούσε να κάνει πολύ καλή παρέα με τον Hulk. Πριν λίγο καιρό εκείνο το περιστατικό με κάποιον άγνωστο έξω από το ξενοδοχείο του ο οποίος έγινε photobomber σε μία φωτογραφία με θαυμάστριες του και κατέληξε με μώλωπες, στάθηκε η αφορμή για να πάει ο 23χρονος τραγουδιστή σε κλινική μήπως και καταφέρει να ελέγξει την επιθετική του συμπεριφορά.

Αφού έμεινε για λίγες μέρες στην κλινική, έχασε τον έλεγχο κι έριξε εξοργισμένος μία πέτρα στο αμάξι της μητέρας του επειδή η δεύτερη ύστερα από τη συνάντηση τους πρότεινε να μείνει ο γιος της λίγο παραπάνω εκεί για το καλό του. Το αποτέλεσμα ήταν να τον διώξουν γιατί παραβίασε τους κανόνες του συμβολαίου που είχε υπογράψει στην αρχή κι έχει συμφωνήσει ν’ αποφύγει κάθε είδους βίαιης συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Στις 16 Δεκεμβρίου θα βρεθεί πάλι στο δικαστήριο για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του προαναφερθέντα κυρίου που θα ξανασκεφτεί καν του κάνει καποιο αστείο κι επείσης ο δικαστής ανέφερε πως ο Μπράουν θα πρέπει να δώσει όλη του την προσοχή στη θεραπεία τους και στις εκκρεμότητες που έχει με την κοινωνική εργασία.

Ο ίδιος ο Κρις είχε ισχυριστεί πως έπαθε κατάθλιψης μετά την απόφαση να ξανακάνει 1000 ώρες κοινωνικής εργασίας κι έχει συμπληρώσει 20 μέχρι τώρα και ο δικηγόρος του επιμένει να συνεχίσει τα χάπια που του συνέστησε ο γιατρός.

Κ.Π