Ο Κάνιε ζηλεύει αφόρητα τον Λένι Κράβιτζ!

26.11.2013
O 37χρονος ζηλεύει τον Λένι Κράβιτζ και θα ήθελε να τον αγαπάμε όλοι...

O Κάνιε Γουέστ (Kanye West) τράβηξε πάλι την προσοχή μ’ εκείνο το τραγελαφικό βίντεο κλιπ για το κομμάτι “Bound 2” αγκαλιά με τη μηχανόβια Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) με φόντο ένα ψεύτικο σκηνικό και οι παρωδίες γέμισαν το ίντερνετ.

Ως γνωστών δεν είναι και ο πιο συμπαθής άνθρωπος στη μουσική κάνοντας τα πράγματα χειρότερα όταν δίνει συνεντεύξεις(«Είμαι ο μεγαλύτερος ροκ σταρ στον πλανήτη» κι ενώ λέει πως δεν τον ενοχλεί, τελικά έχει παράπονα τα οποία εξέφρασε στην τελευταία του συναυλία στη Madison Square Garden.

"Έχετε ακούσει κανέναν να μιλάει άσχημα για τον Λένι Κράβιτζ(Lenny Kravitz) ; Είναι ωραίος τύπος και με καλούς τρόπους. Ζηλεύω τους ανθρώπους που είναι υπερβολικά αγαπητοί κι εύχομαι να μπορούσα να είμαι κι εγώ έτσι. Δε θα υπήρχε το κομμάτι Niggas in Paris χωρίς τον Λένι γιατί ήταν ο πρώτος nigga στο Παρίσι. Έχει το καλύτερο γούστο, σχεδιάζει έπιπλα και δουλεύει σε φίρμα ρούχων πολύ καιρό. Όταν είχα πει ότι ήθελα να δημιουργήσω τη δική μου φίρμα ρούχων ξέρετε τι μου είπαν οι δισσεκατομυριούχοι όταν ήμουν στο Παρίσι; Ότι ο Λένι ήθελε το ίδιο γι΄ αστείο.” Είπε στο κοινό όπου βρίσκονταν ο Κράβιτζ αν και ο 37χρονος ράπερ σχολίασε πως δεν το ήξερε.

Επίσης ο μονόλογος δεν τελείωσε εκεί αφού πρόσθεσε πως είναι αστείο όταν ο κόσμος τον λέει ιδιοφυία γιατί είναι σαν τον διαχωρίζει από τους υπόλοιπους συναδέλφους του και θέλει να συνειδητοποιήσουν πως μαζί με τον Τζέι Ζ (Jay Z) και τον Drake είναι οι ποιητές της σύγχρονης εποχής.

Πληροφοριακά κάτω από τη σκηνή ήταν επίσης ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo Di Caprio), Μπάστα Ράιμς (Busta Rhymes), Ίντρις Έλμπα (Idris Elba) οι οποίοι δεν ξέρουμε αν κατάφεραν να μη γελάσουν. Εμείς πάντως όχι.

Κ.Π