O Κάνιε έδειρε 18χρονο για χάρη της Κιμ!

14.01.2014
O 37χρονος ράπερ δεν θέλει και πολύ για να νευριάσει κι ειδικά όταν πρόκειται για την αγαπημένη του.

Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) δε σηκώνει και πολλά αν τολμήσεις και μιλήσεις άσχημα για τη μέλλουσα γυναίκα του με την οποία είναι τόσο ερωτευμένος που έφτιαξε εκείνο το βίντεο κλιπ για να μην καταλαβουμε αν προκειται για παρωδία η κανονικό.

Στο καινούριο επεισόδιο του έρωτα τους, ο 37χρονος ράπερ άφησε τα λόγια και πέρασε κατευθείαν στην πράξη. Όλα άρχισαν όταν η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) πήγε σ’ ένα ινστιτούτο ομορφιάς στο Μπέβερλι Χιλς, περικυκλώθηκε απ[ό παπαράτσι κι ένας 18χρονος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει ανοίγοντας της την πόρτα για να μπει γρήγορα λέογντας της « Γ***** τους αυτούς τους μ*****ς νέγρους» αναφερόμενος στους φωτογράφους.

Σύμφωνα με το TMZ, η Κιμ του απάντησε πως μιλάει σα ρατσιστής και πως δεν είναι σωστό να χρησιμοποιεί τη λέξη «niggers”, εκείνος εξοργίστηκε και άρχισε να τη βρίζει φωνάζοντας της «Άντε γ*******. Απλά ήθελα να σε βοηθήσω. Σκάσε ηλίθια σκ******α».

Όταν ο νεαρός έφυγε, η 35χρονη σύντροφος του Γουέστ παρατήρησε πως μπήκε στο γραφείο ενός φυσικοθεραπευτή και μόλις ήρθε ο αγαπημένος της μπήκε μέσα κι άρχισε να τον δέρνει μπροστά σε όλους. Όταν κατάφεραν να τους χωρίσουν , το θύμα ανέφερε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του Κάνιε και όλα έχουν καταγραφεί στις κάμερες.

Κ.Π