Έχασε τις θηλές της και φωτογραφήθηκε με... τόλμη

22.01.2014
Κατάφερε και νίκησε τον καρκίνο. Υποβλήθηκε βέβαια σε διπλή μαστεκτομή, "έχασε" τις θηλές της, όμως δείχνει πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ. Ο λόγος για το διάσημο μοντέλο από την Βρετανία Κλερ Φάργουελ (Claire Farwell) που πήρε τη γενναία απόφαση να φωτογραφηθεί, επιδεικνύοντας καμάρι τα σημάδια του χειρουργείου της. Η 45χρονη σήμερα Φάργουελ είναι μητέρα δύο παιδιών, έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες και έχει συνεργαστεί ακόμη και τη Ναόμπι Κάμπελ. Τη φωτογράφηση αυτή την έκανε στο πλαίσιο του «Τhe Scar Project», ένα βιβλίο 126 σελίδων που περιέχει 50 πορτρέτα νεαρών γυναικών που έχουν νικήσει τον καρκίνο. Πίσω από τον φωτογραφικό φακό «κρύβεται» ο φωτογράφος David Jay. Γ.Ο

Κατάφερε και νίκησε τον καρκίνο. Υποβλήθηκε βέβαια σε διπλή μαστεκτομή, "έχασε" τις θηλές της, όμως δείχνει πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ. Ο λόγος για το διάσημο μοντέλο από την Βρετανία Κλερ Φάργουελ (Claire Farwell) που πήρε τη γενναία απόφαση να φωτογραφηθεί, επιδεικνύοντας καμάρι τα σημάδια του χειρουργείου της.

Η 45χρονη σήμερα Φάργουελ είναι μητέρα δύο παιδιών, έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες και έχει συνεργαστεί ακόμη και τη Ναόμπι Κάμπελ. Τη φωτογράφηση αυτή την έκανε στο πλαίσιο του «Τhe Scar Project», ένα βιβλίο 126 σελίδων που περιέχει 50 πορτρέτα νεαρών γυναικών που έχουν νικήσει τον καρκίνο. Πίσω από τον φωτογραφικό φακό «κρύβεται» ο φωτογράφος David Jay.

Γ.Ο