Τι μπορεί να σου κάνει ένα σελοτέιπ;

06.03.2014
Όχι όχι, δεν είναι ζόμπι ούτε ένα κάρο τρελοί ούτε έχουν υποβληθεί σε αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις… Απλώς ο ο αμερικανός φωτογράφος Γουές Ναμάν (Wes Naman) είπε να απαθανατίσει τις ξεκαρδιστικές παραμορφώσεις του προσώπου μας με ένα… σελοτέιπ. Η συλλογή των πορτρέτων αυτών έχει τίτλο «Scotch Tape» και ήδη πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να τον μιμηθούν! Ο Ναμάν έβαλε κάτω συγγενείς και φίλους και τους κόλλησε σελοτέιπ στο πρόσωπο. Η όλη διαδικασία δεν είναι καθόλου κουραστική. Διαρκεί 10 μόλις λεπτά και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απολαυστικό! Γ.Ο

Όχι όχι, δεν είναι ζόμπι ούτε ένα κάρο τρελοί ούτε έχουν υποβληθεί σε αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις… Απλώς ο ο αμερικανός φωτογράφος Γουές Ναμάν (Wes Naman) είπε να απαθανατίσει τις ξεκαρδιστικές παραμορφώσεις του προσώπου μας με ένα… σελοτέιπ.

Η συλλογή των πορτρέτων αυτών έχει τίτλο «Scotch Tape» και ήδη πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να τον μιμηθούν! Ο Ναμάν έβαλε κάτω συγγενείς και φίλους και τους κόλλησε σελοτέιπ στο πρόσωπο. Η όλη διαδικασία δεν είναι καθόλου κουραστική. Διαρκεί 10 μόλις λεπτά και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απολαυστικό!

Γ.Ο