Σάλος με το νέο βίντεο της Μπιγονσέ

13.03.2014
Έξαλλος ο ιδρυτής της Def Jam με την κυρία του κυρίου Κάρτερ σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή.

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) μόλις έβγαλε το καινούριο ομώνυμο δίσκο της και αποφάσισε να φοράει όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα σε όλα τα βίντεο και τις εμφανίσεις της και οι αντιδράσεις είναι περισσότερες απ ότι θα φανταζόταν το σπίτι του Τζέι Ζ (Jay Z).

Ο Ράσελ Σάιμονς (Russel Simmons) της Def Jam ήταν καλεσμένος τoυ Μπιλ 'Ο Ρέιλι (Bill O’Reilly) του Fox News και μίλησε για το καινούριο βίντεο κλιπ της για το κομμάτι “Partition” και ξεκίνησε ένα παραλήρημα για τα σκουπίδια που βγάζει η Queen B και πως ωθεί τις κοπέλες να κάνουν σεξ σε λιμουζίνες(!).

“Τα κορίτσια θαυμάζουν τη Μπιγιονσέ και κυρίως οι αφροαμερικανές . Είναι είδωλο γι’ αυτές. Γιατί μια γυναίκασνα το κάνει αυτό; Γιατί να το κάνει αυτό όταν γνωρίζει την κατάσταση με τις ανεπιθύτες εγκυμοσύνες και τις προβληματικές οικογένειες; Γιατίνα το κάνει αυτό η Μπιγιονσέ;” ανέφερε.

Επίσης πρόσθεσε πως η 30χρονη τραγουδίστρια έχει υποχρέωση να προστατέψει τα παιδιά και όχι να κυκλοφορεί σκουπίδια γιατί είναι μία από τις κορυφαίες καλλιτέχνιδες παγκοσμίως που την εκτιμούν όλοι ανεξαρτήτως χρώματος.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Κ.Π